Tip 4: 30 Herfst Hits

- Binnen bij...

 Oakenfold Kate Ryan All Saints Laava Appleton Frank Boeijen Groep Paskal Jakobsen
Tip 4: 30 Herfst Hits

De Tipparade van 2002 met als Alarmschijf Oakenfold’s Starry Eyed Surprise. Wie zul je zeggen? Paul! Geboren op 30 augustus 1963 in het Verenigd Koninkrijk. Startte met italodisco, soul en housemuziek en richt eigen platenlabel Perfecto op. Produceert o.a. Happy Mondays. Die Paul. En die hit? Hieronder voor je, evenals 4 andere ietwatboelveel weggezakte hits die in de herfst van 2002 dagelijks op de radio te horen waren.

12. (13) Frank Boeijen/Paskal Jakobsen - Geen Gevaar

Bijzondere samenwerking en niet alleen met deze single. Ook op de cd-single De Liefde Gaat tref je een duet van Frank en Paskal aan: Het Antwoord (orgineel Frank Boeijen Groep uit 1982). Geen Gevaar tref je aan op het album Heden uit 2001. Alle Menschen Werden Brüder. Mooie gedachte.

22. (24) Laava - Wherever You Are (I Feel Love)

Oei, paar weken tipparade en volledig uit beeld verdwenen. Duits verhaal met Fernanda Brandão die trouwens uit Brazilië vandaan komt. Er is een 2de single in de maak geweest Jiggy en een heel album, maar beiden hebben we nimmer in de platenwinkel gezien. Na dit niet zo succesvolle Lavaa ontdekken we haar weer in Hot Banditoz. Meerdere albums en singles en hits in Duitsland met Veo Veo en Shake Your Balla. Op papier winnaars van de songtekst van het jaar lijkt ons, maar oordeel zelf.

27. (--) Appleton - Fantasy

Duo uit Canada dat precies 2 weken in de Top 40 zal staan, op 40 en 39. En dat terwijl de UK hun een Top 3 notering bracht voor de single Fantasy. Daarna nimmer wat van gehoord. Als Appleton, maar wel als deel van All Saints. Daar vinden we 9 noteringen van terug in het Hitdossier, waaronder de nummer 4 hit uit 1997 Never Ever.

29. (--) Kate Ryan – Mon Coeur Résiste Encore

Kate, je mag ook Katrien zeggen, kennen we natuurlijk van de Mylene Farmer cover Désenchantée dat bij ons op een 2de plek piekt in de Top 40. Komt van haar album Different waarop ook een ander cover van Mylene staat Libertine. En deze single. Die blijft hangen in de Tip, maar wel in Spanje uitgroeit tot een bijna nummer 1 hit.