Tip 4: Alarmschijf voor Imaani

- Binnen bij...

 Imaani Queen Pen Pearl Jam Tori Amos Blackstreet
Tip 4: Alarmschijf voor Imaani

Deze week nemen we je met de Top 40 Classic mee terug naar 1998 waarbij we nu een blik werpen op de Tipparade met de Alarmschijf voor Imaani en een aantal singles die de Top 40 niet zullen bereiken maar leuk zijn om nog eens te draaien.

1. (--) IMAANI - Where Are You

De bijdrage van de UK aan het Eurovisie Songfestival in 1998. En gaat een 2de plek bereiken achter Diva van Dana International. Dit gaat de enige hit worden voor Imaani, die ook omkijkt als je Melonie roept. Deze week de Alarmschijf.

8. (10) QUEEN PEN - All my love

Amerikaanse rapper. Thuis noemen ze haar Lynise. Was al te horen op de hit No Diggity van Blackstreet uit 1996. All My Love is een top 20 hit in Amerika en de UK.

20. (27) PEARL JAM - Wishlist

Geschreven door Eddie Vedder, komt van hun 5de album Yield. Flip van de single is een non-album track U. Bescheiden in hit aan beide kanten van de plas, bij ons een Tipparade notering.

21. (23) TORI AMOS – Spark

Track van het album From the Choirgirl Hotel, 4de album van Tori Amos. Spark is de 1ste single die wordt uitgebracht. Gaat een hitje worden in de UK. Bij ons blijft hij steken in de Tipparade. En is het de laatste notering voor Tori, de singles die hierop volgen bereiken onze lijsten der lijsten niet.