Coverafbeelding Burna Boy feat. Ed Sheeran - For my hand

Burna Boy feat. Ed Sheeran

For my hand

  • Statistieken
  •   Geen notering

Artiestinformatie

Geboortedatum   02-07-1991
Land   Nigeria

De uit Nigeria afkomstige Damini Ebunoluwa Ogulu brengt in de zomer van 2013 zijn debuutalbum, L.I.F.E, uit. In 2015 begint hij zijn eigen platenlabel, Spaceship Entertainment waar hij later de ep Redemption uitbrengt.


In 2019 is Burna Boy, zoals hij zich op het podium noemt, te zoen op Coachella waar hij met Mr. Eazi op het podium staat. Ook wint hij in juni een BET Award als beste internationale act. African Giant is in juli al weer zijn vierde studioalbum. Dat jaar werkt hij onder meer samen met Beyoncé (Ja Ara E), DJ Snake (No Option), Jorja Smith (Be Honest) en Stormzy (Own It).
In 2020 werkt hij mee aan Sam Smiths nummer My Oasis. Hij weet in dat jaar ook de Grammy voor Best Global Music-album te winnen. Zijn nummer Destiny werd opgenomen in de afspeellijst bij de inauguratie van Joe Biden. Hij levert in 2021 zijn bijdrage aan het nummer Loved By You van Justin Bieber.
Zijn zesde studioalbum genaamd Love, Damini lanceert hij halverwege 2022. Van dit album verschijnt eind april de single Kilometre en in mei Last Last.

Songinformatie

ArtiestBurna Boy
Releasedatum 07-07-2022