Aerosmith naar Las Vegas

- Concerten

 Aerosmith
Aerosmith naar Las Vegas

De band kondigt een concertreeks aan in Las Vegas.

Het is de droom van menig artiest, een zogenaamde Las Vegas Residency. Voor een langere periode spelen ze dan shows in dezelfde zaal in de woestijnstad in Nevada. Nu is het de beurt aan de Amerikaanse band Aerosmith. De band onder leiding van Steven Tyler kondigde vandaag aan met hun Deuces Are Wild show van 17 juni tot 11 december in het Park MGM Dolby Live te staan.

De concertreeks zal in totaal 24 shows bevatten. “Aerosmith keert terug naar Sin City. Terug in het zadel. Dolby Live bij Park MGM juni tot december! Ticketverkoop start vrijdag 31 maart om 10 uur”, tweette de band. Het is niet de eerste keer dat de band in Vegas speelt. Ze startte in 2019 een zelfde reeks concerten, maar konden die door de uitbraak van corona niet afmaken.

De concerten in Vegas komen ook in plaats van een geplande Europese tour. Aerosmith kondigde vorige maand al aan hun Europese tour in juni en juli niet door te zullen laten gaan vanwege onzekerheid rondom covid-restricties. De band scoorde in Nederland acht Top 40-hits tussen 1989 en 2001 waarvan I Don’t Wanna Miss A Thing de grootste was in 1998.