Bryan Adams komt naar Ziggo Dome en heeft nieuwe single

- Concerten

 Bryan Adams
Bryan Adams komt naar Ziggo Dome en heeft nieuwe single

Bryan Adams geeft op zondag 20 maart een show in Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert maakt deel uit van de So Happy It Hurts-tournee ter promotie van zijn nieuwe gelijknamige album. De kaartverkoop start op vrijdag 15 oktober om 10.00 uur.

So Happy It Hurts, dat in maart 2022 uitkomt, is Adams’ vijftiende studioalbum in zijn ruim vier decennia tellende carrière. De Canadese singer-songwriter scoorde grote hits met nummers als (Everything I Do) I Do It for You, When You’re Gone, All For Love, Please Forgive Me en het iconische Summer Of '69.

Bryan Adams verkocht wereldwijd meer dan 65 miljoen albums en won talloze prijzen en onderscheidingen. Adams is een Companion of the Order of Canada en opgenomen in de Canadian Music Hall of Fame, de Canadese Walk of Fame én de Hollywood Walk of Fame. Hij heeft een Grammy Award, een American Music Award en meerdere ASCAP Film and Television Music Awards op zijn naam staan en ontving vorig jaar zijn twintigste Juno Award. Daarnaast kreeg hij drie Academy Award- en vijf Golden Globe-nominaties. Hij behaalde in meer dan veertig landen de nummer 1-positie.

Bryan Adams - So Happy It Hurts Tour
Zondag 20 maart 2022, Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €67.20 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/bryanadams
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 15 oktober om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Maandag is ook de nieuwe single van Bryan Adams in première gegaan. Het nummer heet net als het album So Happy It Hurts. Bryan schreef het nummer samen met de Amerikaanse singer-songwriter Gretchen Peters, die al sinds de jaren 90 met hem samenwerkt. Ze schreef onder andere mee aan Bryan Adams' laatste Top 40-hit Here I Am uit 2002. De productie is in handen van Robert "Mutt" Lange, die ook de drie grootste hits van Bryan Adams produceerde.