Ed Sheeran komt naar Amsterdam

- Concerten

 Ed Sheeran
Ed Sheeran komt naar Amsterdam

Ed Sheeran heeft vrijdag het eerste deel van zijn stadiontour ‘+ - = ÷ x Tour’ aangekondigd, waarmee hij volgend jaar langs diverse stadions reist. Op donderdag 14 juli en vrijdag 15 juli geeft Ed Sheeran twee concerten in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Ed Sheeran's stadiontour gaat volgend jaar april van start en doet verschillende steden in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Centraal Europa en Scandinavië aan. Ook keert hij terug naar het Wembley Stadion in Londen, waar in juni en juli drie concerten gepland staan. De reguliere kaartverkoop in alle landen gaat op zaterdag 25 september van start. Bezoek www.edsheeran.com voor meer informatie.

View this post on Instagram

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Met de ‘+ - = ÷ x Tour’ (uitgesproken als ‘The Mathematics Tour’) keert Ed voor het eerst sinds zijn recordbrekende ‘Divide Tour’, die plaatsvond tussen 2017 en 2019, terug naar de stadions. Deze tour ging de boeken in als meest winstgevende en meest bezochte tournee ooit. Ed Sheeran speelt tijdens de nieuwe concerten volgend jaar voor het eerst liedjes van zijn nieuwe, nog uit te komen album ‘=’ live. Tijdens deze shows staat het podium in het midden van de zaal, omringd door het publiek.

Het langverwachte nieuwe album van Ed Sheeran '=' wordt op 29 oktober uitgebracht. Daarop staan de nummer 1-hit Bad Habits en het nummer Shivers, waarmee de 30-jarige Brit deze week zijn 22e Top 40-hit scoort. Ed Sheeran gaat momenteel zo lekker in de Top 40 dat hij binnenkort op basis van Top 40-punten The Beatles passeert. De enige Britse act met nog meer hitsucces is dan nog The Rolling Stones.

ED SHEERAN | + - = ÷ x TOUR
Donderdag 14 en vrijdag 15 juli | Johan Cruijff ArenA Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf € 50,40,- (incl. servicekosten)

Meer info over deze concerten vind je op: mojo.nl/edsheeran
De kaartverkoop voor de concerten start zaterdag 25 september om 11.00 uur via www.ticketmaster.nl.

(Foto: Atlantic Recods)