Guns N' Roses komt naar Limburg

- Concerten

 Guns N' Roses
Guns N' Roses komt naar Limburg

De legendarische hardrockband Guns N’ Roses komt op dinsdag 11 juli 2023 naar Megaland in het Limburgse Landgraaf. De kaartverkoop voor het concert, dat deel uitmaakt van hun 2023 World Tour, start aanstaande vrijdag 24 februari om 10:00 uur via Ticketmaster.

Na hun bezoek aan het noordelijke Groningen in 2022, komt de Amerikaanse band Guns N' Roses dit jaar naar het zuidelijk gelegen Megaland in Landgraaf. De show in Landgraaf vind drie weken na Pinkpop plaats en maakt deel uit van de 2023 World Tour. Deze tour wordt door de iconische band afgetrapt in Tel Aviv en doet als twaalfde locatie Landgraaf aan.

Een nieuwe mijlpaal voor de band dit jaar is het feit dat de videoclip van het nummer November Rain sinds dit jaar meer dan 2 miljard keer is bekeken. Met deze prestatie behoort deze video tot één van de meest bekeken rockvideo's ooit.

Sinds het ontstaan van de Amerikaanse band in 1985 heeft Guns N’ Roses een belangrijke en bepalende richting gegeven aan de ontluikende rockscene van Los Angeles. Hun debuut uit 1987, Appetite for Destruction, had de hele rockwereld in zijn greep. In 1991 bezetten de zevenvoudig platina albums Use Your Illusion I en Use Your Illusion II direct na de release de eerste twee plaatsen van de Billboard Top 200. In navolging van de veelgeprezen release van het album Chinese Democracy in 2008, heeft Guns N’ Roses overal ter wereld uitverkochte shows gespeeld.

Met zes studioalbums op zak, is Guns N’ Roses een van de belangrijkste en meest invloedrijke acts in de muziekgeschiedenis en met legendarische liveoptredens weten ze miljoenen fans over de hele wereld aan zich te binden. Tussen 1988 en 1994 stond de groep met 12 hits in de Nederlandse Top 40. Hun grootse succes was de hit Knockin' On Heaven's Door, die in de zomer van 1992 drie weken op de eerste plaats stond.

Guns N’ Roses bestaat uit Axl Rose (zanger, piano), Duff McKagan (bassist), Slash (gitarist), Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (gitarist), Frank Ferrer (drummer) en Melissa Reese (keyboard).

GUNS N' ROSES 2023 WORLD TOUR
Dinsdag 11 juli 2023 | Megaland, Landgraaf
Aanvang: 17:30 uur | Entree: Vanaf €100,80 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/gunsnroses
De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 24 februari 10:00 via www.ticketmaster.nl.