The Offspring in 2023 naar AFAS Live

- Concerten

 The Offspring
The Offspring in 2023 naar AFAS Live

Punkrock-royalty The Offspring speelt op zaterdag 20 mei 2023 in AFAS Live in Amsterdam. De reguliere kaartverkoop voor de Let The Bad Times Roll-tour start vrijdag 8 juli om 09.00 via Ticketmaster.

The Offspring, vaak beschouwd als een van de beste punkrockbands aller tijden, heeft hun reputatie opgebouwd met hun onmiskenbare geluid en hun sociale commentaar. Ze bereikten voor het eerst wereldwijd succes met de release van het album Smash waarvan meer dan 11 miljoen exemplaren werden verkocht en meerdere keren de platina status behaalde. Dit album bracht de top 10-hit Self Esteem voort. Hierna volgden nog zeven Top 40-hits waaronder de nummer 1-hit Pretty Fly (For A White Guy).

Gedurende hun carrière hebben ze meer dan 40 miljoen albums verkocht, hebben ze in arena's getourd en een wereldwijde fanbase opgebouwd. Let The Bad Times Roll is het tiende studioalbum van de band en het derde album dat geproduceerd werd door de legendarische Bob Rock. Trouw aan de onverschilligheid die aan de basis ligt van punkrockmuziek, heeft bandlid en tekstschrijver Dexter Holland gekeken naar wat er leeft in de maatschappij en kozen ze ervoor om het album te vullen met actueel materiaal.

"Dit album is waarschijnlijk het meest heilzame wat we hebben gedaan," aldus Holland. "De boodschappen zijn misschien donker, maar wat overblijft is dat communicatie belangrijk is, het verwerken van gevoelens belangrijk is en bovenal dat het hebben van hoop belangrijk is."

THE OFFSPRING - LET THE BAD TIMES ROLL
+ support act

Zaterdag 20 mei 2023 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €49,28,- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/theoffspring
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 8 juli om 09:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).