Coverafbeelding Davina Michelle - No Angel
  • Statistieken
  •   8 wkn Tipparade
  •   2022

Artiestinformatie

Geboortedatum   12-11-1995
Land   Nederland


In 2016 doet Michelle Hoogendoorn mee aan de tv-talentenjacht Idols, waar ze zich met haar versie van Nobody’s Perfect (van Jessie J, #34 in 2011) weet te plaatsen voor de volgende ronde. Ze strandt in de liveshows.
Sinds 2017 heeft ze haar eigen YouTube-kanaal waar ze wekelijks nummers uploadt. Als ze daar What About Us van P!nk (#1 in 2017) plaatst, reageert de Amerikaanse zangeres vol lof op haar uitvoering en staat Michelle in de belangstelling.


In het najaar van 2018 doet ze mee aan het elfde seizoen van de tv-serie Beste Zangers. Haar versie van Duurt Te Lang (van Glen Faria) is een doorslaand succes. Ze wordt niet alleen de Nederlandse zangeres met de meeste weken op nummer 1, maar ook wordt ze de eerste solozangeres die de Top 40 met een nummer voor 11 weken weet aan te voeren.


In maart 2019 verschijnt er een Engelstalige single van Michelle, Skyward. Ook staat ze met Marco Borsato in de Rotterdamse Kuip en brengt ze met hem en Armin van Buuren de single Hoe Het Danst uit. Ook die track bereikt de eerste plaats van de Top 40. Met Better Now, de opvolger die in augustus verschijnt, pakt ze voor de tweede keer de Alarmschijf bij Qmusic. In februari 2020 is Beat Me haar volgende single. Tijdens de coronacrisis geeft Michelle concerten in een leeg Ahoy. Daarbij wordt ze geholpen door andere artiesten. Met Snelle schrijft ze samen het nummer 17 Miljoen Mensen, een bewerking van de nummer 1-hit van Fluitsma & Van Tijn. Het wordt voor Davina Michelle haar derde nummer 1-hit. My Own World en Liar worden haar volgende singles.In 2021 maakt ze, samen met Woodie Smalls, het thema van de nieuwe Big Brother-serie die in Nederland en België te zien is. In maart 2021 wordt bekendgemaakt dat Davina als Ambassadeur van de Vrijheid zal optreden bij de veertien Bevrijdingsfestivals in het land. In dezelfde maand brengt zij ook de track Nobody Is Perfect uit. Nederland organiseert dit jaar het Eurovisiesongfestival en voor de eerste halve finale mag Davina de intervalact verzorgen. Ze doet dit met het nummer Sweet Water.
Tijdens de Grand Prix van Zandvoort 2021 zong ze het Wilhemus onder begeleiding van het Orkest Koninklijke Luchtmacht. De reacties hierop waren lovend. Haar samenwerking met Armin van Buuren levert begin september de single Hold On op. Op 20 en 21 mei 2022 staat Davina met haar show Hyper in Rotterdam Ahoy. Naar aanleiding daarvan dropt ze in december 2021 de track Hyper. In april 2022 laat ze van zich horen met de single No Angel. De opvolger daarvan verschijnt in september, genaamd I Love Me More. Tegen het einde van het jaar komt ze met de single January Without You.Songtekst

I used to like her
Sho got hyped though
Oh God, there we go
Too much makeup
Too much ego
Well, if you say so
You look trans
Is what some said
Honey, thank you, I accept the compliment
I am who I am

And I'm no angel
I don't need wings to do
Whatever, wherever
Whenever I want
So, stranger
Who are you to think
You're better, wherever
Whenever, no

No
No
No
No

Your accent sucks
Speak Dutch, you psycho
De wereld is groot
You don't sing
You scream just so you know
Please unfollow
You look fat
Is what some said
Honey, thank you, I accept the compliment
I am who I am

And I'm no angel
I don't need wings to do
Whatever, wherever
Whenever I want
So, stranger
Who are you to think
You're better, wherever
Whenever, no

No
No
No
No

Damned if I do
And damned if I don't
Spreak my truth
And defend my own
If all you do is write
You're right, I'm way too tall
Whatever, I'm better
Like ever

And I'm no angel
I don't need wings to do
Whatever, wherever
Whenever I want
So, stranger (So, stranger)
Who are you to think
You're better, wherever
Whenever, no

No
No
No
No
No
No
Whatever, I'm better (No)
Like ever (No)

Songinformatie

ArtiestDavina Michelle
Titel No Angel
Lengte 2:40
Componist(en) Sebastiaan Brouwer · Davina Michelle
Producer(s) Sebastiaan Brouwer, Noah Seelmann
Mixage Willem de Bruijn
Platenlabel 8ball Music
Catalogusnr digitale single
Releasedatum 08-04-2022


Positieverloop