Coverafbeelding Dimitri Vegas & Martin Garrix & Like Mike - Tremor (Sensation 2014 anthem)

Dimitri Vegas & Martin Garrix & Like Mike

Tremor (Sensation 2014 anthem)

  • Statistieken
  •   5 weken
  •   32 piekpositie
  •   34 punten
  •   2014

Artiestinformatie

Land   België

Dimitri Vegas en Like Mike zijn de broers Dimitri en Mike Thivaios, afkomstig uit België. Het tweetal krijgt bekendheid als Axwell ze vraagt mee te werken aan Leave The World Behind van The Swedish House Mafia.

De afgelopen jaren maakten ze de thema’s voor het Tomorrowland-festival en werkten daarvoor samen met onder meer Dada Life, Nervo en Afrojack. In 2013 staat hun track Mammoth (samen met Moguai) vijf weken in de Tipparade. Een jaar scoren ze, samen met Martin Garrix, hun eerste hit in de Top 40 met het thema voor de 2014-editie van Sensation, Tremor.


In augustus van 2017 scoort het duo, samen met David Guetta en Kiiara de Dance Smask met de track Complicated.


In januari 2018 verschijnt Slow Down, een track voor de film Patser waarvoor de broers samenwerken met I Am Aisha, Boef, Ali B en Ronnie Flex. In mei scoren de heren, samen met Gucci Mane, opnieuw de Dance Smash bij Radio 538 met All I Need. De volgende rapper met wie het duo samenwerkt is Wiz Khalifa op When I Grow Up.

In 2019 brengt het duo voor het eerst een Nederlandstalige track uit via de samenwerking met Frenna. Het nummer bevat elementen van Daar Gaat Ze (de hit van Clouseau uit 1990) en In My Feelings (de hit van Drake uit 2018). Voor Instagram, dat in de zomer verschijnt, werken ze samen met David Guetta, Daddy Yankee, Afro Bros en Natti Natasha.

In 2020 blazen ze Say My Name, de nummer 4-hit van Destiny's Child uit 2000, nieuw leven in met de hulp van Regard. Ook maken ze met Armin van Buuren, Brennan Heart en Jeremy Oceans een kerstnummer, Christmas Time.

De samenwerking van de heren met DVBBS en Roy Woods levert begin 2021 de single Too Much op. In maart 2023 weten ze Ne-Yo en Danna Paola te strikken voor de single Mexico.

Songtekst

Three, two, one, go

Three, two, one, go

Three, two, one, go

Songinformatie

Trivia

Dimitri Vegas & Martin Garrix & Like Mike –Tremor  (Original Mix) 4:54
[Spinnin' Records ‎SP831] (= MP3, 320 kbps)
(releasedatum: 21-04-2014)
(http://www.beatport.com/)
ArtiestDimitri Vegas & Like Mike,
Martin Garrix,
Sensation
Titel Tremor
Lengte 3:13
Componist(en) Dimitri Thivaios; Michael Thivaios; Martin Garrix
Platenlabel Spinnin' Records
Catalogusnr digital download
Releasedatum 05-05-2014
Hoogste positie UK 30*
Hoogste positie US --


Positieverloop