Coverafbeelding Dopebwoy feat. Boef & Srno - TikTok
  • Statistieken
  •   7 wkn Tipparade
  •   2019

Artiestinformatie

Geboortedatum   14-03-1994
Land   Nederland

Jordan Jacott wordt op 14 maart 1994 geboren in Amsterdam. Na schooltijd hield hij zich vooral bezig met muziek en al snel maakte hij, onder de naam ‘Kleine’, zijn eerste track. Sinds 2011 ligt zijn voorkeur bij Nederlandstalige rap en maakt hij ook nummers voor anderen, waaronder Kempi, F1rstman, Yes-R en SBMG. Na samenwerkingen met Jayh (Selecta), I Am Aisha en Kalibwoy (Niks Te Maken) verschijnt in het voorjaar van 2017 zijn eerste ep, Nieuw Goud. In juni maakt hij, samen met 3robi en Chivv het nummer Cartier.


In het voorjaar van 2018 zien we zijn naam op een samenwerking met SFB en Leafs, Drip. Met 3robi en Mula B verschijnt een slordig jaar later de track Walou Crisis.Ook is hij te horen op Guap, de track die Boef in juni van 2019 uitbrengt. Boef is op zijn beurt dan weer te horen op TikTok, de volgende single van Dopebwoy die in die maand ook verschijnt.

Christian Dior is de track die Dopebwoy in het voorjaar van 2020 aflevert met Bryan MG. In juni volgt er met Vakantie een samenwerking met Jonna Fraser waarmee hij voor het eerst ook de Top 40 weet te bereiken. Eind augustus volgt opnieuw een samenwerking met Boef en 3robi met Champagne Papi, een track die Srno produceert. Dansen Langs De Gracht is eind oktober een track met Lil Kleine.
De zomerse samenwerking met Jonna Fraser bevalt Dopebwoy wel. Een jaar na de track Vakantie komen de heren nu met de track Erop Eraf. In november werkt hij samen met Boef aan de track Domme Invest van Chivv. In het najaar van 2022 is de rapper te horen op Meteoriet, een track op de Klop Klop-ep van Antoon.

Songtekst

Prijs van een fles
Is de prijs van je huur
Ik heb ijs om mijn nek
Breng een trein zonder vuur
Hou jezelf voor de gek
Hebt jezelf bij een kech
Leeft een life op je Snap
't Is een catfish alert (Hey)

Waarom zegt je Roley steeds tik-tok (Prr, tik-tok)
Waarom zegt je Roley steeds tik-tok (Tik-tok)
Waarom, wa-waarom zegt je Roley steeds tik-tok (Tik-tok)
Tik-tok (Tik-tok)
Tik-tok (Hey)

Songinformatie

ArtiestDopebwoy,
Boef,
Srno
Titel TikTok
Lengte 2:58
Componist(en) Serrano Gaddum · Sofiane Boussaadia · Jordan Jacott
Producer(s) SRNO
Platenlabel Avalon
Catalogusnr digital download [albumtrack]
Album Forever Lit (Deluxe)


Positieverloop