A.J. McLean doet bekentenis

- Nieuws

 Backstreet Boys
A.J. McLean doet bekentenis

A.J. McLean heeft in een gesprek met People Magazine gesproken over hoe hij op de set verscheen van de clipopnames bij The Call.

A.J. McLean heeft in een gesprek met People Magazine gesproken over hoe hij op de set verscheen van de clipopnames bij The Call. Het lid van de Backstreet Boys had de avond voor de opnames van de clip juist voor het eerst cocaïne gebruikt: “Het was de eerste keer ooit dat ik me daaraan heb gewaagd. Ik deed het samen met een vriend en het mag duidelijk zijn dat hij ondertussen geen vriend meer is. Ik zei ‘nee’ maar ging uiteindelijk overstag.”

McLean heeft weinig goede herinneringen aan het experiment want hij beleefde niet het gevoel dat hij verwachte. Hij vertelde zijn collega’s openlijk over het gebruik en die droegen hem op vooral te zwijgen over het voorval. Kevin Richardson zag in de daaropvolgende periode hoe hij verslaafd raakte aan de drank: “Hij zei me dat als ik bleef gebruiken ik zijn vertrouwen zou verliezen. ‘Dan ben je dood voor me’”, zo liet hij weten. McLean zocht hulp maar wist niet over zijn verslavingen heen te komen. Dat gebeurde pas nadat zijn jongste dochter hem vorig jaar aansprak op zijn drankgebruik: “Jij ruikt niet als mijn papa”, zo zei ze bij het bespeuren van een sterke alcohollucht. “Dat was de druppel voor me; ik voelde me walgelijk.”