Backstreet Boys staan open voor stadiontour met *Nsync en 98°

- Nieuws

 Backstreet Boys *Nsync 98°
Backstreet Boys staan open voor stadiontour met *Nsync en 98°

De vijf leden zouden best op tournee willen met leden van *Nsync en 98° voor een 'Boys Of Summer'-tour.

Het idee kwam ter sprake tijdens een interview van de Backstreet Boys met het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Tonight. Onlangs gaven Nick en AJ al een eenmalig gezamenlijk optreden met Lance en Joey van *Nsync. Dit optreden van 'Back-Sync' dat kon op veel positieve reacties van de fans rekenen. Niet lang daarna lieten leden van die andere 90's-boyband 98° weten dat ze ook wel openstonden voor een dergelijke samenwerking met hun conculega's.

Voorlopig blijft het waarschijnlijk even bij toekomstmuziek, want de Backstreet Boys hebben eerst nog een drukke agenda af te werken. Rond de feestdagen verschijnt er een kerstalbum van het vijftal en komen er speciale Backstreet Boys-kerstshows in Las Vegas. Vanaf maart 2022 willen de vijf veertigers hun DNA World Tour voortzetten, die vorig jaar vanwege corona moest worden onderbroken. Er staan inmiddels weer optredens gepland tot september volgend jaar.

Het idee voor een all-star-boyband-tournee komt niet helemaal uit de lucht vallen. Zo'n tien jaar geleden vormden vier leden van de Backstreet Boys - Kevin was er toen niet bij - al een supergroep met de leden van New Kids On The Block. De negen boys gingen toen ook op wereldtournee onder de naam NKOTBSB. Op 1 mei 2012 stond het gezelschap zelfs in Rotterdam. De Backstreet Boys zijn sowieso van plan om nog jaren door te gaan als boyband. Volgens Kevin willen ze de Rolling Stones van de popmuziek worden. Als de leden van *Nsync en 98° dat nu ook van plan zijn, dan zou er na 2022 wellicht best iets mogelijk kunnen zijn.