Boek schrijven ‘therapeutisch’ voor Britney Spears

- Nieuws

 Britney Spears
Boek schrijven ‘therapeutisch’ voor Britney Spears

Een onthullend boek over Britney Spears is onderweg.

Zangeres Britney Spears is nog altijd bezig aan een onthullende biografie waarin ze eindelijk haar eigen verhaal mag vertellen. De zangeres, die sinds vorig jaar niet meer onder curatele staat, mocht lang niks zeggen over haar situatie, maar die tijd is nu voorbij. Op Instagram laat ze weten het schrijven van het boek een ‘therapeutisch’ proces te vinden.

“Ik schrijf momenteel een boek en het is heel helend en therapeutisch. Het is ook ergens lastig om dingen die in het verleden zijn gebeurd te herleven. Het klinkt misschien kinderachtig, maar ik was heel jong toen deze dingen gebeurden en er nu over praten zal door genoeg mensen als irrelevant gezien worden. Daar ben ik me ook bewust van,” schreef Britney.

Britney zou ook flink gaan cashen voor het boek. Variety meldde namelijk dat er een deal zou zijn gesloten met uitgever Simon & Schuster voor een recordbedrag. Sam Asghari, de verloofde van de veelbesproken zangeres, is haar grootste supporter. Hij reageerde trots op de post: “Ik koop het eerste exemplaar.”