Britney Spears is zwanger

- Nieuws

 Britney Spears
Britney Spears is zwanger

De zangeres is zwanger van haar derde kind.

Zangeres Britney Spears kondigde gisteren via Instagram aan dat ze zwanger is van haar derde kind. Britney heeft twee kinderen met haar ex-man Kevin Federline, namelijk Sean Preston (16) en Jayden James (15). Nu komt er dus een derde aan, dit keer samen met haar huidige partner Sam Asghari. Het nieuws is extra speciaal omdat Britney in de afgelopen 13 jaar geen eigen keuzes mocht maken omdat ze onder curatele stond van haar vader. Het verhaal gaat zelfs dat ze toen gedwongen een spiraaltje heeft laten plaatsen zodat ze geen kinderen zou kunnen krijgen.

“Ik was zo veel afgevallen voor mijn vakantie en het kwam toen zo snel weer terug. Ik dacht ‘huh, wat is er met mijn buik aan de hand?’ Mijn man zei: ‘Nee gekkie, je hebt gewoon een food baby.’ Dus ik kocht een zwangerschapstest en raad eens… Ik krijg een baby,” schreef de zangeres onder haar post. Dat Britney Asghari haar ‘man’ noemt leidt ook tot speculatie. Voor zover bekend was het koppel alleen verloofd, maar zouden ze in het geheim nu ook getrouwd zijn?

Ook gaf Britney aan eerder last te hebben gehad van perinatale depressies. “De laatste keer dat ik zwanger was, had ik perinatale depressie. Dat was echt vreselijk, want vrouwen hoorden daar toen niet over te praten. Het werd gezien als gevaarlijk als een vrouw zo zou klagen met een baby op komst. Gelukkig hoeven we die pijn niet meer geheim te houden tegenwoordig. Deze keer ga ik elke dag yoga doen en liefde en vreugde verspreiden!” sloot Britney haar post af.