Britney Spears voorzichtig bezig met nieuwe muziek

- Nieuws

 Britney Spears
Britney Spears voorzichtig bezig met nieuwe muziek

Britney wil langzaam terugkeren in de muziek.

Na jaren vastgezeten te hebben in een curatele waarin ze niet zelf over haar leven of carrière mocht beslissen, is het voor Britney Spears eindelijk tijd om weer terug te keren naar de studio. Iemand uit het team van de zangeres vertelde tegen The Sun dat Britney in contact is met mensen waarmee ze eerder in de studio heeft samengewerkt voor hits als Womanizer, Circus en If U Seek Amy.

De bron zei tegen The Sun: “Het is allemaal nog heel vroeg en Britney wil zichzelf absoluut geen druk opleggen om snel een album uit te brengen, maar haar team is wel lijntjes aan het uitzetten voor de mogelijkheid van nieuwe muziek. Meerdere mensen met wie ze graag samengewerkt zijn al gecontacteerd en iedereen lijkt behoorlijk zin te hebben om mee te werken.”

Het is zes jaar geleden dat Britney voor het laatst een album uitbracht en de afgelopen jaren had ze wel iets anders aan haar hoofd. “Ze heeft een aantal enorm zware jaren gehad, maar diep van binnen doet ze niets liever dan muziek maken en optreden. Het uitbrengen van nieuwe muziek zou haar echt kunnen helpen met de start van een nieuw hoofdstuk,” voegde de bron toe.