Davina deelt 'epic fail'

- Nieuws

 Davina Michelle
Davina deelt 'epic fail'

Davina Michelle heeft op haar YouTubekanaal een filmpje gedeeld waarin te zien hoe ze na haar optreden bij de Grand Prix van Zandvoort van haar podium valt.

Het zal weinig mensen ontgaan. Afgelopen zondag zong Davina Michelle bij de Grand Prix Formule 1 in Zandvoort tweemaal het Wilhelmus. Eén keer voor aanvang van de race en één keer na de overwinning van Max Verstappen. Een dag later vertelde ze in de talkshow HLF8 van Johnny De Mol al dat ze na haar eerste optreden de onderste trede van het afstapje miste en languit over het asfalt ging. Hoewel ze toen nog zei dat ze hoopte dat er geen beelden van zouden zijn, heeft de 25-jarige zangeres woensdag een filmpje gedeeld op YouTube waarin haar val te zien is.

Het filmpje met haar 'epic fail', zoals ze het zelf noemt' is inmiddels al meer dan 50.000 keer bekeken. In de video is verder te zien hoe Davina Michelle zich voorbereidde op haar optreden en een stukje uit haar tweede vertolking van het Nederlandse volkslied. Davina is overigens niet van plan om haar versie van het Wilhelmus op Spotify te zetten. "Heb ik dus wel over na zitten denken, maar ik vond het een beetje gek en een beetje arrogant om dan soort van het volkslied op Spotify te zetten. Dat ik denk van: ja, ik weet niet of ik daar zo goed op ga," aldus de zangeres op een vraag van Jeroen Van Der Boom bij HLF8. Voorlopig wordt het Wilhelmus dus nog geen Top 40-hit.