Doodsbedreigingen Scooter Braun

- Nieuws

 Taylor Swift
Taylor Swift

De ruzie tussen Taylor Swift en Scooter Braun heeft er ook voor gezorgd dat fans van Swift zich met de situatie zijn gaan bemoeien.

Taylor Swift uitte kritiek op Big Machine, haar voormalige platenlabel dat is overgenomen door Scooter Braun. Zo vertelde ze vorige week dat ze haar eerdere nummers niet live mocht spelen, een opmerking die Braun direct ontkrachtte. Fans hebben nu echter ook wat druk op de ketel gezet door bedreigingen te uiten aan het adres van Braun.

“Ik kwam vanavond thuis en ontdekte dat mijn vrouw een telefoontje had gekregen waarmee de veiligheid van onze kinderen werd bedreigd”, zo vertelde hij op social media. “Sinds je openbare verklaring zijn er talloze doodsbedreigingen geweest die zich op mijn gezin hebben gericht. Ik wilde me niet mengen in een oorlog via de sociale med. Ik veronderstel dat dit niet je bedoeling was waar het is ook belangrijk je te realiseren wat je woorden kunnen veroorzaken.” Daarna uitte hij kritiek over het feit dat de zangeres zich nu lange tijd stil houdt op sociale media.