Gaat deze Nederlandse Top 40-zanger een tv-quiz winnen?

- Nieuws

 Sonny Wilson
Gaat deze Nederlandse Top 40-zanger een tv-quiz winnen?

Vanavond wordt op NPO 2 de weekfinale van Met Het Mes Op Tafel uitgezonden. Een van de finalisten is Sonny Wilson. Hij scoorde in 2013 een Top 40-hit als zanger van de hit Booyah van Showtek.

Met Het Mes Op Tafel is een quiz waarbij de deelnemers niet alleen met goede antwoorden geld kunnen winnen, maar ook door te bluffen. De kandidaten worden door presentator Herman van der Zandt steevast met hun achternaam aangesproken. En zo stelde afgelopen maandag ene meneer Wilson uit Tilburg zich bescheiden voor als zanger in party- en coverbands die in het verleden ook veel met dj's heeft gewerkt. Het bleek Sonny Wilson te zijn, die in 2013 de veertiende plaats in de Top 40 haalde met het nummer Booyah, een samenwerking met de twee dj-duo's Showtek en We Are Loud.

Sonny Wilson hoefde niet eens te bluffen. Zijn algemene kennis volstond om zijn twee medekandidaten te verslaan. Voor het begin van de laatste ronde kon hij zelfs al niet meer ingehaald worden, wat niet zo vaak voorkomt. Na een shoot-out won hij de hele pot van € 1700 en een plek in de weekfinale. Daarin moet hij het opnemen tegen de twee andere winnaars van deze week en kan hij naast de nieuwe pot een extra bedrag van € 1500 in de wacht slepen.

De weekfinale van Met Het Mes Op Tafel is vanavond om 19:55 uur te zien op NPO 2 bij Omroep MAX. De Top 40 wenst meneer Wilson veel succes!

(Foto: Omroep MAX)