James Hetfield belt met fan die beviel tijdens Metallica-concert

- Nieuws

 Metallica
James Hetfield belt met fan die beviel tijdens Metallica-concert

De Braziliaanse Joice M. Figueiró werd telefonisch gefeliciteerd door de Metallica-zanger met de geboorte van haar zoontje.

Op 7 mei trad Metallica op in de de Braziliaanse stad Curitiba. Joice stond in het publiek, terwijl ze 39 weken zwanger was. Tijdens het concert kreeg ze weeën en op weg naar de uitgang braken haar vliezen. De bevalling verliep zo snel dat er geen tijd meer was om haar naar het ziekenhuis te brengen. Joice beviel om 23:15 uur op de medische hulppost van het Couto Pereira-stadion met de klanken van het slotnummer Enter Sandman op de achtergrond. Later maakte ze op Instagram bekend dat haar zoontje de naam Luan heeft gekregen.

View this post on Instagram

A post shared by 𝕁𝕠𝕚𝕔𝕖 𝕄. 𝔽𝕚𝕘𝕦𝕖𝕚𝕣𝕠́ • ℙ𝕖𝕤𝕤𝕠𝕒𝕝 (@digdigjooi)

Metallica-zanger James Hetfield had het nieuws natuurlijk ook gehoord en heeft de ouders hoogstpersoonlijk gebeld om ze te feliciteren. Joice en haar partner Jaime hebben het moment dat James hen belde gefilmd en een kort fragment daarvan gedeeld op Instagram Stories. Hoewel het filmpje slechts 15 seconden duurde, schrijft Joice dat ze wel 7 minuten met haar idool aan de telefoon heeft gehangen.