Jan Dulles herdenkt Donna

- Nieuws

 3Js
Jan Dulles herdenkt Donna

Vandaag is het een jaar geleden dat Donna geboren werd. Zij was het dochtertje van Jan Dulles en Caroline Mol dat in december 2020 na drie maanden plotseling overleed. Op Instagram staat haar vader Jan stil bij haar geboortedag.

"We missen je elk uur van de dag," schrijft Jan Dulles bij de foto. Het meisje overleed op 19 december 2020 in de armen van de zanger. Later zou blijken dat ze een scheurtje in haar middenrif had, waardoor haar maag naar boven was gekropen en andere organen aan de kant had gedrukt, waaronder haar luchtpijp. Jan vertelde enkele maanden geleden aan tafel bij Humberto over deze ingrijpende gebeurtenis.

View this post on Instagram

A post shared by Jan Dulles (@dullesofficial)

Jan Dulles verwerkte zijn verdriet in het lied Vreemde Leegte. Daarmee maakte hij destijds veel indruk bij Humberto en het liedje verscheen ook in de Top 40. Onlangs werd er ook nog stilgestaan bij Donna in het programma Tour De Frans van Frans Bauer. Inmiddels is Jans vriendin Caroline in verwachting van haar derde kind. In november of december mag het stel opnieuw een dochter verwelkomen. James, het eerste kind van Jan en Caroline, werd in november 2018 geboren en viert over twee maanden zijn 3e verjaardag.