Jennifer Lopez komt met opvolger van This Is Me... Then

- Nieuws

 Jennifer Lopez
Jennifer Lopez komt met opvolger van This Is Me... Then

This Is Me... Then, het beroemde album van Jennifer Lopez uit 2002, krijgt na 21 jaar een vervolg. Over een paar maanden verschijnt een nieuw album van de zangeres met als titel: This Is Me... Now.

Jennifer Lopez kondigde in november al aan dat dit album komst is. Hoewel een exacte releasedatum nog steeds niet bekend is, onthulde ze afgelopen woensdag wel tijdens het tweede Stream On-evenement van Spotify dat het album deze zomer uitgebracht zal worden. De tracklist onthulde ze eerder al op Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Volgens de 53-jarige zangeres heeft haar nieuwe album haar weten te vatten zoals ze nu in het leven staat. Daarnaast is het album een kroniek van haar emotionele, spirituele en psychologische reis, die ze de afgelopen 20 jaar heeft gemaakt. "Mensen denken dat ze dingen weten over wat ik die tijd hebt gemaakt," legde ze onlangs uit in het tijdschrift Vogue," over de mannen met wie ik was ... maar ze hebben werkelijk geen idee en vaak zitten ze er zelfs helemaal naast. Een deel van mij hield een kant van mij verborgen voor de menigte. En ik voel dat ik eindelijk op een punt in mijn leven ben aangekomen, waarop ik daar iets over moet zeggen."

Het album This Is Me... Then, dat is het najaar van 2002 verscheen, was het derde studioalbum van de zanger. Op dit album stonden de top 10-hits Jenny From The Block, All I Have en I'm Glad. Nadien bracht ze nog verschillende albums uit, maar die haalden qua Top 40-prestaties allemaal niet het succes van Jennifers eerste drie albums. Het vorige album van de zangeres dateert al van bijna tien jaar geleden: A.K.A. uit 2014. In dat jaar stond ze ook voor het laatste in de Top 40. Dat was met de WK-single We Are One (Ole Ola).