Kansen reünie One Direction groeien

- Nieuws

 One Direction
One Direction

De kans idat One Direction deze zomer iets zal gaan doen rond het tienjarige bestaan wordt met de dag groter.

Liam Payne liet tegenover The Sun weten dat de groep in gesprek is en dat die gesprekken ook nog eens fijn zijn verlopen. “Er zijn een aantal verschillende zaken waar we allemaal aan werken. We doen ons best het voor elkaar te krijgen en we sturen nu allemaal mails rond”, zo deelde hij mee. De band was in 2015 voor het laatst bij elkaar.

Er zijn verschillende signalen dat er iets op stapel staat. Zo zijn inmiddels alle albums van One Direction weer te vinden op Apple Music. Ook is de oorspronkelijke website van de groep weer online en hebben de vier overgebleven leden Zayn Malik weer in de armen gesloten door hem weer te volgen.

Volgens een bron bij de groep is er nog veel nodig om een eventuele reünie mogelijk te maken. “Maar de wil om het voor elkaar te krijgen is er.” One Direction ontstond in juli 2010 tijdens het zevende seizoen van The X Factor.

Andere bronnen raden aan om niet te enthousiast te worden. Zo vertelt een insider aan The Sun dat het slechts om een speciaal moment zal gaan en dat er van een reünie geen sprake is vanwege de verschillende solo-activiteiten.