Lady Gaga geeft fan haar jas

- Nieuws

 Lady Gaga
Lady Gaga

Lady Gaga heeft een fan haar jas gegeven nadat ze het aangrijpende verhaal van de 27-jarige had gehoord.

Shannon McKee had haar eerste ontmoeting met Lady Gaga op een markt in Malibu. Ze besloot haar daar een compliment op haar jasje te geven zonder daarbij te weten wie ze was. “Ik stapte op haar op haar af en zei ‘dat is echt een stoer jack’ waarop ze me bedankte. Ik herkende de stem wel een beetje maar ben niet iemand die er dan juist op af stapt”, aldus McKee.

“Jij bent Lady Gaga toch? Mijn beste vriend was een enorme fan van je. Jij was de reden waarom hij daadwerkelijk uit de kast kwam en mij dat vertelde. Zijn eerste vijf tatoeages zijn allemaal aan jou opgedragen en ook mijn broer kwam uit de kast en vertelde me dat. Ik wil je enorm bedanken dat je zo’n bondgenoot bent”, zo vervolgde Shannon haar verhaal.

Lady Gaga was aan het winkelen met haar vriend Michael Polansky en had geen zin om te poseren voor foto’s. Ze was echter wel geraakt door het verhaal en besloot haar jas te geven. “Jij vond mijn jasje zo cool dat het nu van jou is. Trek het aan; nu ben jij er cool mee”, zo zei de zangeres.