Lenny Kravitz zingt in memoriam-lied bij Oscars

- Nieuws

 Lenny Kravitz
Lenny Kravitz zingt in memoriam-lied bij Oscars

Zondag 12 maart worden in Hollywood de Oscars uitgereikt. Lenny Kravitz zal deze avond het lied zingen bij het in memoriam-onderdeel.

Het in memoriam-segment is een jaarlijks onderdeel van de show. Daar zingt een bekende artiest een lied, terwijl op de achtergrond foto's en bewegende beelden worden vertoond van beroemdheden uit de filmwereld die het afgelopen jaar zijn overleden. De producers van de show hebben bevestigd dat Lenny Kravitz dit jaar dat optreden zal verzorgen. Daarmee treedt de 58-jarige zanger in de voetsporen van onder meer Billie Eilish, Sara Bareilles, Dave Grohl, Bette Midler en Barbra Streisand, die deze taak in het recente verleden op zich namen.

Naast Lenny Kravitz zullen onder andere ook David Byrne en Rihanna optreden tijdens het Oscargala. Zij zijn beide genomineerd in de categorie voor het beste originele lied. Of Lady Gaga, die eveneens genomineerd is in die categorie, ook zal optreden, is nog niet bevestigd. Welk lied Lenny Kravitz zondagavond zal zingen, is op dit ook nog niet bekend.