Liam Payne ging in therapie

- Nieuws

 One Direction Liam Payne
Liam Payne

Nadat One Direction besloot een tijd te stoppen moest Liam Payne in therapie.

De zanger had moeite zijn draai in het echte leven te kunnen vinden. “Ik ging een paar jaar na het vertrek in therapie. Ik raakte een beetje van de rails en kon er simpelweg niet achter komen waardoor ik triest was. En dus kwam mijn team net iemand die me door een aantal moeilijke zaken heen wist te helpen. Ik probeerde mezelf weer te vinden”, zo vertelt hij in gesprek met GQ Hype.

Liam Payne vond het een bijzondere ervaring. Door zijn werk met de band was hij eigenlijk alles over zichzelf vergeten. Ook besloot hij in die periode nuchter te blijven om weer balans in zijn leven te kunnen vinden.

De zanger deed nog een opvallende uitspraak rond het vertrek van Zayn uit One Direction in 2015. “Sindsdien hebben we niets meer van hem vernomen Ook deed hij geen moeite om afscheid te nemen. Het was een onwerkelijk scenario, vreemd, en lastig.”

De bandleden werken ondertussen allemaal aan hun persoonlijke succes. Zo werd deze week ook duidelijk dat het tweede album van Harry Styles, Fine Line – The Album, op 13 december zal verschijnen.

(Foto: BSR Agency)