Madonna in de studio met Max Martin

- Nieuws

 Madonna
Madonna in de studio met Max Martin

Madonna heeft een foto van zichzelf gedeeld. Daarop is ze samen in een studio te zien met de succesvolle producer Max Martin. Mogen we binnenkort een door Max Martin geproduceerde track van Madonna in de Top 40 verwachten?

Madonna is de zangeres met de meeste hits in de Top 40-geschiedenis. Max Martin is de succesvolste producer van de afgelopen 25 jaar en heeft meegewerkt aan meer dan 120 Top 40-hits, waarvan 10 nummer 1-hits. Voor zover bekend hebben de twee nog niet eerder samengewerkt. Het is natuurlijk niet zeker dat de twee samen aan een nieuwe Madonnatrack aan het werken zijn. In theorie is het ook mogelijk dat de twee samen werken aan een nummer voor een andere artiest.

"Als je twijfelt, ga dan aan het werk," schrijft de 64-jarige zangeres bij de foto. "Er is niets wat het lawaai van de nee-zeggers beter dimt dan creatief bezig zijn." Waarschijnlijk verwijst ze met de 'nee-zeggers' naar de haatreacties die ze de afgelopen tijd ontving over haar uiterlijk.

De laatste keer dat Madonna in de Top 40 stond, is alweer een tijdje geleden. Begin 2012 haalde ze de 18e plaats met Give Me All Your Luvin', een samenwerking met Nicki Minaj en M.I.A. Nadien verschenen nog wel de albums Rebel Heart (2015) en Madame X (2019), maar die leverden geen Top 40-hits op.

Komende zomer gaat Madonna op wereldtournee met haar Celebration Tour. Op 1 en 2 december staat ze in de Amsterdamse Ziggo Dome.