Nieuwe muziek van Swedish House Mafia

- Nieuws

 Swedish House Mafia
Nieuwe muziek van Swedish House Mafia

De afgelopen dagen zijn op verschillende plekken in de wereld posters opgedoken van Swedish House Mafia. Daarop staan de datums 15 en 16 juli 2021.

Tussen 2010 en 2013 hadden Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso veel succes als het trio Swedish House Mafia. Daarna ging de groep uit elkaar, maar in 2018 werd een re√ľnie aangekondigd. In 2019 volgde inderdaad een nieuwe tournee, maar de fans zitten nog altijd op nieuwe tracks te wachten. Hun laatste single Don't You Worry Child verscheen namelijk in 2012.

Het lange wachten lijkt nu beloond te gaan worden. Op verschillende plekken in de wereld zijn dit weekend namelijk posters opgedoken met daarop het logo van de Swedish House Mafia, vergezeld door de datum 15 of 16 juli 2021. En dan gaat het niet alleen om obscure plekjes in Zweden. Zelfs op Times Square in New York dook een levensgrote banner op.

Hoewel het nergens met zoveel woorden bevestigd wordt, lijkt het er sterk op dat er morgen of overmorgen nieuwe muziek van het trio verschijnt. Wel is inmiddels bekend dat het trio komende maandag te gast zal zijn bij The Tonight Show van Jimmy Fallon. Dat voedt in ieder geval de geruchten dat er dan ook opgetreden zal worden.