Robbie Williams zoekt tv-succes

- Nieuws

 Robbie Williams
Robbie Williams zoekt tv-succes

Robbie Williams heeft laten weten dat zijn nieuwste ambitie nu succesvol worden als tv-presentator in de Verenigde Staten.

De voormalige Take That-zanger is er niet in geslaagd om in de Verenigde Staten het grote succes als zanger te vinden. Destijds, in 2002, tekende hij wel een platencontract van ruim 100 miljoen dollar. Tijdens de podcast At Home With The Williamses vertelde hij aan zijn vrouw dat er mensen in overvloed op hem zitten te wachten. “Ik sta te trappelen over nieuwe mogelijkheden die er zijn. Ik ga nieuwe gebieden bewandelen en laat die nieuwe gebieden nu net op de televisie zijn!”

De zanger vertelt over de vele signalen die hij heeft gekregen: “’Kom naar Amerika, Robbie, en maak een tv-show met ons’. Da’s leuk en ik kom. Dus ‘dankjewel en je kunt me verwachten’”, zo vertelde hij. Volgens de 46-jarige zanger zijn er op dit moment een aantal projecten waarover wordt gesproken. “Verschillende tv-projecten waar ik naar kijk en waar ik echt, echt heel enthousiast over ben.” Daarbij vertelde hij over programma’s in de ochtend en wat meer humoristische zaken.