Sia was eigenlijk gestopt met muziek

- Nieuws

 Sia David Guetta
Sia was eigenlijk gestopt met muziek

Voordat Sia het succes kreeg met David Guetta en de hit Titanium had ze eigenlijk besloten de muziek de rug toe te keren.

Voordat Sia het succes kreeg met David Guetta en de hit Titanium had ze eigenlijk besloten de muziek de rug toe te keren. Sia vertelt dat in gesprek met Louis Theroux waar ze het heeft over haar leven als superster. “Ik was eigenlijk al een soort van met pensioen tot dat moment kwam waarop David Guetta de track Titanium uitbracht met mijn stem daarop. Daar had hij geen toestemming voor gevraagd. Hij nam eigenlijk gewoon maar aan dat iedereen wel beroemd wilde zijn. ‘Ze zal wel door het dolle zijn dat ik haar op het nummer heb gelaten terwijl het nummer eigenlijk voor Alicia Keys was bedoeld’.

Sia had zelf geen enkel plan om een superster te worden. “Ik dacht dat het nummer naar Alicia Keys zou gaan en dat anders Mary J. Blige gevraagd zou worden. Maar dan verschijnt het en lees ik dat ik op het nummer zit”, zo zei Sia. Voor de Australische was het ook niet het type muziek dat ze zelf graag uit wilde brengen.