Snoop Dogg lanceert productlijn voor honden

- Nieuws

 Snoop Dogg
Snoop Dogg lanceert productlijn voor honden

Leuk nieuws voor hondenbezitters die fan zijn van Snoop Dogg. De Amerikaanse rapper heeft in samenwerking met SMAC Entertainment, Little Earth Productions en Amazon een lijn producten op de markt gebracht die bestemd zijn voor huisdieren.

Via de website snoopdoggiedoggs.com zijn verschillende producten te koop, variërend van kleding voor honden, zoals petten, shirts, hoodies en bandana's, tot hals- en leibanden en gouden en zilveren voerbakken. Op deze producten staat het logo van Snoop Dogg en de kledingstukken hebben verschillende motiefjes. Op de site staan ook drie hondenspeeltjes, waaronder eentje in de vorm van een grote joint en eentje in de vorm van een boombox. Die laatste maakt ook geluid. Snoop Dogg heeft daar drie zinnetjes voor ingesproken: "To all my dogs all around the globe", "Turn up that radio" en "Bow wow wow, yippie yo, yippie yay"

View this post on Instagram

A post shared by Snoop Doggie Doggs (@snoopdoggiedoggs)

"If my dogs ain’t fresh I ain’t fresh. These dogs and their apparel are a reflection of Tha Dogg himself, so they gotta look the role of a Top Dog, ya dig?!?!" aldus de 51-jarige rapper in een persbericht. Kattenmensen kunnen overigens ook bij Snoop Dogg terecht. Op de site staan ook petjes, bandana's en kledingstukken voor katten.

De producten zijn te bestellen via de hierboven genoemde website of via Amazon.