Tom Morello van podium geduwd

- Nieuws

 Rage Against The Machine
Tom Morello van podium geduwd

Afgelopen zaterdag is tijdens een optreden van Rage Against The Machine in Toronto gitarist Tom Morello van het podium gevallen toen een bezoeker de b├╝hne bestormde.

Op beelden van het voorval is te zien hoe tijdens het slotnummer Killing In The Name een man met een rood T-shirt de linkerkant van het podium op rent. Een beveiliger die achter op het podium staat, reageert direct en rent naar voren om de man te pakken te krijgen. Bij zijn poging struikelt de beveiliger echter en in zijn val neemt hij Tom Morello mee, die met zijn gitaar van het podium valt.

Zodra zanger Zack de la Rocha in de gaten krijgt wat er aan de hand is, roept hij elf keer: "Hold up!" om zo zijn band tot stoppen te manen. Al gauw blijkt dat Tom in orde is en dat het optreden gewoon door kan gaan. Zack verzoekt het publiek nog wel om 'die shit' niet meer te doen: "We zijn cool, we houden van jullie, maar gewoon niet doen." Tenslotte zet de band het slotnummer opnieuw in. Hieronder zie je het volledige incident en het slotnummer. Het gebeurt rond 1:00 minuut in het filmpje.