Coverafbeelding Oliver Heldens ft. Nile Rodgers & House Gospel Choir - I Was Made For Lovin' You

Oliver Heldens ft. Nile Rodgers & House Gospel Choir

I Was Made For Lovin' You

  • Statistieken
  •   Geen notering

Artiestinformatie

Geboortedatum   01-02-1995
Land   Nederland

Olivier Heldens wordt op 1 februari 1995 geboren en is afkomstig uit Rotterdam. In 2012 levert hij de track Focus af die hij samen met Tim Noir maakt. De dj en producer zit niet stil en levert daarna verscheidene remixen af. Ook scoort hij in het clubcircuit enkele bescheiden successen, waaronder met Onyva, Striker en Stinger.

2014 lijkt het jaar te worden van Heldens. Zo stond hij in februari in het voorprogramma van Avicii in het Antwerpse Sportpaleis. Ook wordt zijn remix van Feel Good van Robin Thicke een officiële release. Gecko is zijn eerste hit in de Top 40. Gecko (Overdrive), de versie met Becky Hill, komt van niets op 1 in de Britse hitlijsten.
Begin augustus verschijnt Koala, dat door 538 wordt uitgeroepen tot Dance Smash.

In 2015 komt Melody in de Tipparade. In de zomer is zijn samenwerking met de Canadezen Shaun Frank en Delaney Jane zijn volgende wapenfeit. Samen met Tiësto maakt hij Wombass, dat in de Beatport Charts een succes wordt. Die track krijgt in 2016 een vocaal vervolg als ze het nummer met Natalie La Rose vermaken tot The Right Song.

In 2019 maakt hij met Riton de track Turn Me On waarin de sample van de top 2-hit van Yazoo uit 1982, Don't Go, nadrukkelijk te horen is.

Songinformatie

ArtiestOliver Heldens
Releasedatum 06-05-2022