Duran Duran brengt nummer uit met Tove Lo

- Releases

 Duran Duran Tove Lo
Duran Duran brengt nummer uit met Tove Lo

Woensdag heeft Duran Duran hun nieuwe track Give It All Up uitgebracht. Het nummer is een samenwerking met de Zweedse zangeres Tove Lo.

Tove Lo is erg trots dat ze met Duran Duran heeft mogen samenwerken. Op Instagram laat ze weten: "Wat een eer voor mij om met deze legendes mee te doen op dit geweldige album en nummer. Mogen meezingen met Simons stem op Give It All Up was behoorlijk onwerkelijk." Het nummer is afkomstig van Duran Durans vijftiende studioalbum Future Past, dat vrijdag verschijnt.

Donderdag, aan de vooravond van hun albumrelease, is de groep te volgen via een livestream. Kaarten voor deze livestream zijn te koop voor $20 en tijdens dit evenement kunnen fans vragen stellen aan de band. Tijdens de livestream zal ook voor het eerst de half uur durende documentaire Double Take over Duran Duran te zien zijn.

Duran Duran stond tussen 1983 en 1993 met 12 hits in de Nederlandse Top 40. Hun grootste hits waren The Reflex, The Wild Boys en de Bond-hit A View To A Kill. De 33-jarige Tove Lo stond vier keer in de Top 40 en we kennen haar vooral van haar nummer 1-hit Stay High uit 2014. Dit voorjaar stond ze voor het laatst in de Top 40 als zangeres op de track Pressure van Martin Garrix. Zou ze Duran Duran 29 jaar na Ordinary World aan een comeback in de lijst kunnen helpen?