Geruchten zijn juist: Adele kondigt nieuwe single aan

- Releases

 Adele
Geruchten zijn juist: Adele kondigt nieuwe single aan

De afgelopen dagen borrelde het al. Adele zou weleens met nieuwe muziek kunnen komen. Lang hoefden we niet te wachten. Dinsdagmiddag werd bekend hoe haar nieuwe single gaat heten.

De 33-jarige zangeres heeft via sociale media een teaser gedeeld van haar nieuwe single. De titel is Easy On Me en het nummer verschijnt op vrijdag 15 oktober. Uit de teaser kunnen we afleiden dat het om een ballad gaat met een piano-intro. In het 21 seconden durende filmpje is haar stem nog niet te horen.

Officieel weten we nog niet hoe het nieuwe album van Adele gaat heten, maar de kans is nu wel heel groot dat dat "30" zal zijn. Gisteren zetten we alle aanwijzingen daarvoor al op een rijtje in dit artikel. Easy On Me zal ongetwijfeld deze maand nog binnenkomen in de Top 40, waarmee het Adeles eerste hit wordt sinds Water Under The Bridge, dat rond de jaarwisseling van 2016 op 2017 genoteerd stond. Bij haar vorige twee albums kwam de eerste single op nummer 1 in de Top 40 terecht. Dat waren toen de nummers Rolling In The Deep (2010) en Hello (2015). Binnenkort weten we of het Adele lukt om deze mooie traditie voort te zetten.