Kylie & Jason-duet wordt opnieuw uitgebracht

- Releases

 Kylie Minogue Jason Donovan
Kylie & Jason-duet wordt opnieuw uitgebracht

Ter gelegenheid van de hereniging van Kylie Minogue en Jason Donovan in de Australische soap Neighbours verschijnt hun gezamenlijke Top 40-hit Espacially For You opnieuw op single.

Kylie Minogue maakte het nieuws donderdag via sociale media bekend. Hun duet Especially For You zal vanaf 5 augustus in beperkte oplage te koop zijn op vinylsingle en als cassettesingle. De single kost in beide vormen €12,12 en als je ze samen koopt krijg je een kleine korting. Especially For You bereikte in februari 1989 de zesde plaats in de Top 40. In Engeland stond het nummer zelfs drie weken op 1. De door Stock, Aitken en Waterman geproduceerde ballad betekende voor Jason Donovan zijn Top 40-debuut. Voor Kylie was het na I Should Be So Lucky en The Locomotion al haar de derde hit.

In de tweede helft van de jaren 80 speelden Kylie en Jason de rollen van Charlene Mitchell en Scott Robinson in de serie Neighbours. Zij behoorden tot de populairste karakters uit de serie en vormden een stelletje. De aflevering waarin Scott en Charlene met elkaar trouwden, is een van de meest bekeken soapafleveringen uit de Australische en Britse televisiegeschiedenis. Op 1 augustus wordt de allerlaatste aflevering uitgezonden van de soap en komt er na 37½ jaar een einde aan Neighbours. In deze allerlaatste afleveringen keren Scott en Charlene terug naar Ramsay Street. Daarmee zijn ze voor het eerst sinds 1988, toen Kylie Minogue uit de serie verdween, weer samen in de serie te zien. De slotaflevering werd vorige maand opgenomen.