Mariah Carey brengt oude track opnieuw uit na viral video

- Releases

 Mariah Carey
Mariah Carey brengt oude track opnieuw uit na viral video

Mariah Carey heeft haar nummer It's A Wrap, oorspronkelijk een albumtrack van Memoirs Of An Imperfect Angel, voor het eerst op ep uitgebracht. De aanleiding is een TikTokvideo die afgelopen maand viraal ging.

Op 15 januari zette Mariah Carey een filmpje van zichzelf op TikTok, waarop ze een lichtjes versnelde versie van haar eigen nummer It's A Wrap playbackt. In het filmpje zat een grapje verwerkt. Als zij "It's a wrap" zingt, komt er een kok in beeld met een wrap. Nadat Mariah dit filmpje online zette, hebben tienduizenden fans dezelfde versnelde versie van het liedje ook geplaybackt.

Het filmpje is inmiddels al bijna 15 miljoen keer bekeken op TikTok. Eerder deze week, reageerde Mariah Carey zelf al op de hype met een nieuw filmpje, waarin haar 11-jarige dochter Monroe het liedje playbackt en onderbroken wordt door Mariah. Dit filmpje is inmiddels al meer dan 20 miljoen keer gezien.

De ep van It's A Wrap, die vrijdag verscheen, bevat vier versies van het nummer. Track 1 is de oorspronkelijk versie van het nummer, zoals die in 2009 op het album Memoirs Of An Imperfect Angel te horen was. Track 3 zal de trouwe Mariah-fan ook bekend voorkomen. Dat is namelijk de remix met Mary J Blige, die in 2014 als bonustrack op de deluxe-editie van het album Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse te vinden was.

Op de ep staan verder een volledige versie van de licht versnelde uitvoering die in alle TikTokfilmpjes te horen is en een gewone ingekorte versie van 3 minuten. Zou de inmiddels 52-jarige zangeres dankzij deze viral video voor het eerst sinds 2008 weer een Top 40 hit kunnen scoren?

Hieronder hoor je de originele versie van It's A Wrap.