Snoop Dogg werkt samen met BTS

- Releases

 Benny Blanco BTS Snoop Dogg
Snoop Dogg werkt samen met BTS

Vrijdag verschijnt Bad Decisions. Het numnmer is een samenwerking tussen producer Benny Blanco, K-popband BTS en rapper Snoop Dogg.

Benny Blanco is een van de succesvolste producers van de laatste jaren. Hij werkte mee aan verschillende nummer 1-hits, zoals Moves Like Jagger, Cold Water en Señorita. Hij heeft al met talloze populaire artiesten samengewerkt. Voor zijn nieuwste single, Bad Decisions, heeft hij twee totaal verschillende grootheden bij elkaar gebracht: BTS en Snoop Dogg.

BTS scoorde onlangs ook al een grote hit met een niet zo voor de hand liggende samenwerkingen. Het nummer My Universe was een samenwerking met de Britse band Coldplay en groeide uit tot de grootste hit voor het Zuid-Koreaanse zevental. Als het aan Benny Blanco ligt, wordt Bad Decisions een nog grotere hit. Het nummer wordt in ieder geval groots aangekondigd met grappige bioscoopachtige trailers op sociale media.

De single en de videoclip gaan vrijdagochtend om 6:00 uur in première. Als we de trailer mogen geloven is niet het voltallige BTS betrokken bij deze productie, maar alleen Jin, Jimin, V en Jung Kook. Snoop Dogg heeft zich nog nauwelijks uitgelaten over zijn samenwerking met BTS, maar heeft wel bevestigd dat hij meedoet op de track. Als Bad Decisions de Top 40 bereikt, wordt het de 18e hit voor de 50-jarige rapper. In 1993 maakte hij zijn Top 40-debuut met What's My Name? Acht jaar geleden stond hij voor het laatst in de lijst. Wiggle, zijn samenwerking met Jason Derulo, bereikte in 2014 de 12e plaats.