Tipparade

week 22 (29 mei 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
10
27
2
Details BTS - Butter
272
14
15
7
Details Dotan - Mercy
157
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


17 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Danny Loomans Loomans
Danny Loomans Loomans  - 
Voorspel voor volgende week de AS Calvin Harris & Tom Grennan - By Your Side
Top 40 profiel van El Musica
El Musica  - 
Twenty One Pilots - Saturday zou mooi zijn als die een kans krijgt. Vorige single was ook sterk maar heeft het jammerlijk niet gehaald
Top 40 profiel van André Kooij
André Kooij  - 
@wesley: is voor jouw het criterium op radiowaardig te zijn om zoveel mogelijk te lijken op wat er al in staat? Ik ben persoonlijk blij met wat afwisseling, daarom vind ik het Franse songfestivalnummer een welkome aanvulling.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
@Nour die was zeker ook goed, en kijk naar UK, staan gewoon in hun hitlijst het hoogst van alle ESF hits waarschijnlijk
Top 40 profiel van Sjon
Sjon  - 
Ai, Stars van Duncan Laurence wordt weer de zoveelste flop van hem. Ontzettend jammer, ik vind het een prachtig nummer.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
@Wesley: Bij muziek is het zeker een kwestie van smaak. Griekenland (Nederland) is zeker ook leuk! Qua radiovriendelijkheid vind ik het zelf wel een verfrissende afwisseling tussen de Nederhopmeuk.
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Ik vond Voices van Tusse, na Frankrijk, de beste.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
@MrMusicSteijl. Het kan aan mij (en anderen) liggen, maar ik vond de nummers van Italië en Zwitserland niet te pruimen. Dan had ik liever hier Griekenland en Cyprus gezien. Veel radiovriendelijker in mijn optiek.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Ligt het aan mij of is Leave before you love me een remix van Last Christmas van Wham?
Top 40 profiel van Mark Engel
Mark Engel  - 
Heerlijke songfestivalliedjes binnen! Zelf erg blij met Italië en Zwitserland. Jammer dat Son Mieux niet verder stijgt. Heel lekker liedje van een hele leuke band!
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Zeer verheugd over het feit dat er 3 heel goede ESC tracks zijn binnen gekomen. Wat je er ook van vindt, muzikaal gezien ècht goede nummers en dat is wel eens fijn te zien en te horen tussen het veel al carnavaleske gebeuren. Niet alleen dat: ook eens hits in het Italiaans en Frans!! Iets wat hier in NL veelal genegeerd wordt, terwijl er toch veel interesse voor is als je mensen spreekt, zowel oud als jong!! Hopelijk alle 3 volgende week in de Lijst der Lijsten. Verder ook blij met Dua Lipa, Master KG en Marshmellow. Zouden de 21P door zijn?! Ik hoop het. Verder mag de Top-40-deur ook open voor Pink, One Republic, Iko Iko, PDM en Son Mieux.
Top 40 profiel van Aimzique Lazzaranzo
Aimzique Lazzaranzo  - 
Beetje teleurgesteld dat er waarschijnlijk maar 2 nieuwe binnenkomers zijn morgen, had op 4-5 gehoopt. Wel leuk dat Master KG er in staat, alleen een beetje too much David Guetta (ook al vind ik David Guetta een hele goede DJ), heb het idee alsof David Guetta tegenwoordig een beetje de DJ Khaled is van de dance muziek.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Wordt Limonade serieus het Nederlandstalige EK 2020 nummer????
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
3 ESF tracks en 4 andere erin. 2 ESF tracks zijn absoluut geen goede tracks: italië en Zwitserland. Italië is muziek onwaardig, top40 onwaardig. Veel goede tracks lijken te floppen, ook re-entries tracks (Schulz, PDM). Good 4 u en Sweet water door, komen wss hoog binnen morgen. Gelukkig Butter niet door, maar Run mag wel eens door.
Top 40 profiel van @lbert E.
@lbert E.  - 
Super drie Songfestival nummers in de Tipparade, ben benieuwd wie er naar de Top 40 gaan, ik ben bang alleen Manskin . Hopelijk komen er nog een paar nummers van het Songfestival in de Tipparade er staan er genoeg in de stem lijst. Op een paar verschuivingen na zit de Top van deze lijst redelijk vast. Jammer dat years & Years lijkt te zijn geflopt net nu er een toffe remix is van Starstruck met Kylie Minogue ! Al weer een nieuw Dua Lipa vind hem niet zo bijzonder ze heeft wel een abonnement op de Tipparade/Top 40
Top 40 profiel van Menno de Jong
Menno de Jong  - 
@Sidney Wat is er nou weer mis aan de 2 prachtige Franstalige Songfestivalnummers? Lang geleden dat er iets frans in de top40 heeft gestaan. Ik vrees dat er volgende week ook Italiaanse herrie in de top40 staat. Daar ben ik dan weer minder blij mee.
Top 40 profiel van Sidney Meulema
Sidney Meulema  - 
Weeer een binnenkomer van Guetta, die man weet van geen ophouden. Lijkt me een interessant nummer want het is de comeback van Akon! Hopelijk Heartbreak Anthem, Our Song gauw naar de Top 40. De Songfestival meute vind ik maar niets, hopelijk bloedt het volgende week al dood. En wederom worden Zara Larsson,Katy Perry en Lukas Graham genegeerd terwijl het toch echt behoorlijke potentie heeft. Mooie nummers, dito teksten maar goed, dan komt Snelle wel met een albumtrack binnen... apart (zal komen vanwege de rol van het Nederlands elftal bij het Limonade nummer). De re-entries van de laatste weken (Fireworks, One More Time) blijven hangen terwijl ook die het verdienen om de overstap naar de Top 40 te maken. Hypnotized zal er morgen denk ik niet meer bij zijn dus tijd voor Fireworks lijkt mij. Olivia Rodrigo is overal dus Good 4 U door naar de Top 40. Davina gelukkig ook, wat een geweldig nummer! Misschien Twenty One Pilots ook nog?