Tipparade

week 24 (12 juni 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
26
30
2
Details A7S - Nirvana
302
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


16 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Bram Linders
Bram Linders  - 
Gisteren wist ik al dat de nieuwe Alan Walker goed zou zijn. Beetje hetzelfde als Head & Heart vorig jaar. Als dit nummer de top 40 niet haalt in de zomer weet ik echt niet waar we mee bezig zijn geweldige zomer track.
Top 40 profiel van Erik Rijpstra
Erik Rijpstra  - 
Helemaal eens met de analyses van @MrMusicSteijl en @Wessel. Ik verwacht dat de Alarmschijf gaat naar Sian Evens. Heerlijke zomerse vibe, alsof je vliegt over de hele wereld als een vogel zo blij! :)
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Weet iemand waarom Bird Set Free van Sia in 2016 maar 1 week in de tipparade stond, maar de lijst niet heeft gehaald?
Top 40 profiel van Bram Linders
Bram Linders  - 
Hopelijk gaat Alan Walker deze keer wel is door heeft altijd wel aardige nummers maar haalt het bijna nooit in Nederland. Benieuwd naar de nieuwe Topic. A7S had al veel meer moeten stijgen lekker zomer nummer. Benieuwd of Ava Max de lijst weer gaat halen prima nummer verder. Galantis had al lang door moeten zijn volgende week dan maar.
Top 40 profiel van Marco van Gils
Marco van Gils  - 
6 binnenkomers zou tof zijn .. Hef Je Glas, All I Know So Far, Iko Iko, By Your Side, Nee is nee .. I wanna be your slave?
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
@Ton Sprangers Iko Iko is wel door, wordt nu gedraaid in de Top 40-update.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
@Wesley: Dank voor de reactie. Helaas mee eens. @Rob: Dank voor de reactie. Met Scatman John?! Had hij ook zo een titel? Eens even zoeken. Maar Scatman John kennende, kan ik mij niet voorstellen dat deze versie beter is. Ben benieuwd.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Had trouwens ook nog wel de Engelstalige single van Maneskin verwacht als ook de voorganger van Barbara Pravi.
Top 40 profiel van Rob Ester
Rob Ester  - 
Sweet Dreams heeft niets met Eurythmics te maken, maar wel met Scatman John ;-)
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
@MrMusic als Sweet dreams is wat jij denkt dan is 2021 toch echt het jaar van "foute" remixes van grote hits
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Voila weer uit de streaming helaas, net als alle andere niet Italiaanse ESF2021-hits. By your side, Hef je glas door, Iko iko en Pink betwijfel ik, maar pink heeft wel airplay. Entries nog niet gehoord, maar een mix waarvan ik meestal zeg laat maar en kom maar op
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Wederom dubieus dat bepaalde tracks blijven hangen. Noizu wederom op 1, had door gekund evenals het prachtige Voilà. PDM had ook al de overstap moeten maken. John Mayer had ook al in de De Lijst der Lijsten kunnen staan. Er wordt hier gesuggereerd dat Hef je Glas door zou kunnen zijn, wel nu, als dat zo is, dan is dat een schande en een schoffering van de eerder genoemde tracks! Jammer dat Tout l'univers blijft hangen. In andere landen is dat wel een succes, en meer dan terecht. Verder wel wat fijne stijgers in de lijst en een opschoning van het middenveld. Son Mieux moet echt hoger. Dit nummer is ook sterk ondergewaardeerd. Qua binnenkomers ook niet slecht: Eilish en Max zijn er weer bij. Aya is ook wel ene leuk zomertrack. Sweet dreams...dat is toch niet de halfbakken cover van dè versie van Eurythmics? Tones and I hoeft van mij niet, te veel van het zelfde en dan Topic, dat is wel aardig.
Top 40 profiel van Wessel
Wessel  - 
Op basis van streams hadden Voila en Hyperventilatie ook door gemoeten. Ook I Wanna Be Your Slave verdient een plek met een top10 spotify notering.
Top 40 profiel van Freek
Freek  - 
Hef je glas 100% zeker door. Dankzij het "Foute Anthem". Iko Iko misschien ook nog wel, ook omdat deze track op de nominatie voor "Foute Anthem" stond. Wat denken jullie van Nee is Nee. Ik denk dat die nog wel doorgaat!
Top 40 profiel van Ton Sprangers
Ton Sprangers  - 
Hef je glas niet denk ik, Iko Iko ook niet. Ik denk dat er maar twee doorgaan.
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Hef Je Glas, All I Know So Far, Iko Iko en By Your Side door, AS voor Topic of Ava Max?