Tipparade

week 30 (24 juli 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


17 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Valerie Verschelde
Valerie Verschelde  - 
Ik hoop dat de nieuwe single Mañana van Alvaro Soler in de Top 40 komt. Het is echt een geweldig nummer
Top 40 profiel van Erik Rijpstra
Erik Rijpstra  - 
@John Dank je wel voor de correctie. Ik wist niet dat het om een remix ging.
Top 40 profiel van John
John  - 
Bas van Dijk / Erik Rijpstra: Shawn Mendes nieuwe single is geen duet met Camila Cabello, maar met Camilo getiteld Kesi (Remix)
Top 40 profiel van Bas van Dijk
Bas van Dijk  - 
Met @Erik Rijpstra eens dat het echt vreemd is dat I Wanne Be Your Slave niet door is. En als het nummer van Cabello inderdaad met Mendes is dan is alarmschijf zeker haha. Overigens is de entry van Sjaak idd aan de hoge kant, maar het is absoluut geen slecht nummer. Wel een flink fout ;)
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Vreemd dat Coldplay er nog niet in staat....
Top 40 profiel van Erik Rijpstra
Erik Rijpstra  - 
Denk overigens dat Camila Cabello de Alarmschijf gaat pakken. Het is een nieuw nummer samen met Shawn Mendes !
Top 40 profiel van Erik Rijpstra
Erik Rijpstra  - 
Eens met Pim, echt onbegrijpelijk dat Måneskin met 'I wanna be your slave' nog steeds niet in de Top 40 staat. En waarom komt een slecht nummer van Sjaak ineens op 9 in de tip binnen? Dat kan dan wel? Opmerkelijk dat een goed en alternatief nummer van Swedish House Maffia op 28 blijft staan, maar met een ander nummer binnenkomt op 27. Weinig bijzonders onder de nieuwe binnenkomers. Ik had toch echt wel verwacht dat de nieuwe van Sem Feder zou worden opgemerkt. En wat dacht je van The Vices met Neighbour is a Bitch?
Top 40 profiel van Frankly Zweers
Frankly Zweers  - 
@ Pim van Hooren bovenal streams airplay met social media trends als derde factor, heeft vooral effect op nieuwe tracks op youtube . I Wanna Be Your Slaved heeft bovenal gescoord op streams maar de score neemt al enkele weken af.
Top 40 profiel van Pim Van Hooren
Pim Van Hooren  - 
@Frankly Zweers ik ben er niet zo in verdiept maar hoor altijd op de radio "Gebaseerd op airplay, streaming en trends op social media" Dat laatste zie ik hier nou niet bepaald in terug.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Een opvallende Tip met verspreide binnenkomers. Vooral Sjaak valt op met een opmerkelijk kanshebber, leuk. Cabello meldt zich ook weer, hetgeen vast en zeker een 's zomers tintje heeft. Dan weer polder-hop met een vage titel en dito vage figuren. Heel blij met Goodboys en Foo Fighters! De SHM kan niet overtuigen, jammer, had er meer van verwacht, beide geen toppers. Tsja en Verder, Maneskin wederom niet door, Mabel ook niet, Trinidad geldt hetzelfde voor. Shane Codd, Kungs en Soler redelijk overtuigend omhoog. Hopelijk alle 3 naar De Lijst der Lijsten. Helaas springt er niet iets ècht uit.
Top 40 profiel van Bram
Bram  - 
Helaas weer geen Alan Walker of toch ineens wel gelijk van 2 weken 7 door naar de top 40 denk het persoonlijk niet. jammer weer
Top 40 profiel van Frankly Zweers
Frankly Zweers  - 
@Pim van Hooren I Wanna Be Your Slave zakte afgelopen week bij de (audio) streams de Top 10 uit en heeft nauwelijks airplay meer. ( nu ook bij 3FM van de rotatie) Wel bij de feiten blijven.
Top 40 profiel van Rob Ester
Rob Ester  - 
@Pim: Niets op tegen maar niet of nauwelijks airplay, net zoals met veel NL hiphop, die daardoor Top 40 ook niet halen... (o, en Global is natuurlijk geen graadmeter voor de Top 40 in NL)
Top 40 profiel van Pim Van Hooren
Pim Van Hooren  - 
I Wanna Be Your Slave nogsteeds niet binnen? Streaming en global weer gestegen en muziek video doet het goed op YouTube, wat hebben Q en stichting er tegen?
Top 40 profiel van Mark Verhoof verhoof
Mark Verhoof verhoof  - 
Bongo cha cha cha!!! Wereldplaat. Lekker hoor. 😊
Top 40 profiel van Ton Sprangers
Ton Sprangers  - 
ziet er wel naar uit....
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Me Pase enige nieuwe binnenkomer?