Tipparade

week 10 (11 maart 2023)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
22
22
3
Details NF - Hope
223
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


18 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Jacco Koudijs
Jacco Koudijs  - 
@lolXD ik had het gezien ja. Een half uur geleden was de eerste keer. Al vind ik het wel gek. River staat bij de streams hoger dan de nieuwe Calvin Harris, Duncan Laurence en het nieuwe songfestival nummer. Dus misschien dat ze vanaf nu hem wel gaan draaien op Qmusic.
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
nee hji word niet gedraaid bij Q (1 lullig playje zon half uur geleden) wellicht deze vrijdag op de rotatie als de plat ook de top 40 in gaat (staat alleen nog niet in de st40 en is volgens mij alleen fav bij 538 als schijf.)
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
@jacco is fav bij 538 volgensmij. ikzal ff bij de rotaites van q kijken.
Top 40 profiel van Jacco Koudijs
Jacco Koudijs  - 
Word River van Miley Cyrus al gedraaid op Qmusic?? Op de andere zenders namelijk wel.
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Max Bolhuis, alias Maks, heeft volgens mij zo'n aanstekelijke goede rap in goed Nederlands en ook nog eens grappig gevonden, staat al #1 in de Spotify lijst. Dat wordt vast de nieuwe Alarmschijf! En dan graag volgende week ook in de Top40 Inhaler die in de Tipparade te mager stijgt, terwijl het op 3FM, Radio2 en op KINK veel airplay heeft? Kom op Q en 538, ook op jullie playlist zetten, net als Young Marco, Coi Leray en Froukje. Please! Qua stemlijst ga ik helemaal mee met Arjan en de suggesties van Mr MusicSteijl :-)
Top 40 profiel van questrequested
questrequested  - 
ik hoop erg veel op Skyboy als Alarmschijf. het is echt een prachtig nummer
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
De mooiste AS zou zijn Albin Lee Meldau met Forget about us. Wordt héél veel gedraaid op Radio 10, Radio 2, Veronica en 3FM.
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
AS: 1. duncan 2. #28 of #29 4. miley of anders 5. de hoogste tip entry of froukje?
Top 40 profiel van Arjan
Arjan  - 
De nieuwe alarmschijf zal komen uit de koker Duncan Laurence / Meghan Trainor / Calvin Harris of Miley Cirus
Top 40 profiel van Arjan
Arjan  - 
Jammer dan Young Marco, Froukje en Inhaler nog niet door zijn naar de LdL. Ik vind trouwens het liedje van Frank van Etten ook wel catchy. Mijn stemmen gaan deze week naar: 1. Loreen - Tattoo 2. Ashafar - Wie? 3. Ammar - Geef toch mijn leven terug aan mij 4. Berre - Thrill of it all 5. Lauren Daigle - Thank God I do Hopelijk zien de we deze songs volgende week terug in de tipparade
Top 40 profiel van Robert de Boer
Robert de Boer  - 
nieuwe AS = Duncan Laurence - Skyboy ?
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
Zara Larsson is ook alweer de vuilnisbak ingegooid. Zo'n kwalitatief goed nummer. Wat veel te weinig aandacht kreeg. Wel veel goeie binnenkomers Karol G ft Shakira -Megan Trainor - Calvin Harris ft Ellie Goulding en Miley Cyrus. En die Vincent Visser is flink gepromoot zo te zien.
Top 40 profiel van Sun & Snow top 50
Sun & Snow top 50  - 
Easy To Love is ook door, is deze week nog naar de B opgeschroeft bij 538 dus ik denk dat 'ie wel door is hoor, of niet?
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
terug weg: entry op 40, lost entry op 39, after midnight 38>38 (stijgende maar langzaam 3de week), lauren 37>37 (2de week), KKA 39>36 (2de week), boys a liar entry op 35, direct 33>34 (5de week op een van deze 2 posities), NGNDA 32>33, work witth my love 35>32, lil nas, 27>31, transmission 31>30, sera 30>29, sam 28>28, corry&grennan 19>27, hoger ga ik niet kijken maar wie gaat er uit?
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
ik space eindelijk weg uit de tip. wie is #6? #5 zou de top 40 kunne halen met deze sprong. #8 gaat ook lekker. #9 is twijfel geval. #11 doet het goed. #13 gaat goed. #17? waar ineens vandaan komt deze track??? #26 voorzichtig omhoog. #27 is einelijk te beluisteren en uitgebracht en staat nu in de tip benieuwt. ook de #28 en vooral de #30 zijn iets die ik wel zou willen horen voor en mening. veel entry's dus ook veel tip verlaters: ik space niet door gelukkig, marco misschien??? amin ook door??? denk het helaas niet jammer. baddie denk ik niet. zara ook niet. taylor helaas. weekend&grande door eveneens als de EVSC liedje. zidane denk ik niet persee. 2-4 entry's
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants  - 
Klopt Ton mien jong twij nijen in de top40 en de rest flopt moar goud ik mouty de Awadde toch noageven dat hij goije riesen bezzems hed om de boudel oaf en tou wat schoon te vegen. Veujjoartsoproemen zegen wie her dein
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Quelle tristesse! Wederom niet door naar de LdL de hele top 5 en Ayra Starr. Krezip had ik hoger verwacht. Lizzy McAlpine maakt een mooie sprong. Creeds slechts +1. NF blijft zitten?! En Inhaler slechts +3?! Bij de binnenkomers veel drama. Shakira kan nog iets bekoren. Skyboy ook. En 28, 29 en 30 zijn ook te doen, heb ze al op de BBC gehoord. Maar in de stemlijst staan lijkt het wel de betere potentiële hits: Kaiser Chiefs + Nile Rodgers, Rosin Murphy, Loreen, Jason Mraz, Jonas Brothers, Berre, Sugababes, Nielson, Jeroen Kramer, Birdie en Demi Lovato.
Top 40 profiel van Ton Sprangers
Ton Sprangers  - 
2 nieuwe in de top 40, schat ik in. Jammer dat er weer zoveel hiphop in de tipparade staat.