De Max Top 4

- Top 4

 Ava Max Sita Paolo Conte Max
De Max Top 4


Max gezien? Ja vorige week zondag op Zandvoort. Voor zeker. Maar vandaag? Gewoon achter de safety car richting de blokjesvlag. Kijk, da's pas winnen. Doen we een max top 4.

Ava Max - Million Dollar Baby

Ava Max leerden we kennen in 2017. Inmiddels 5 jaar verder en 2 nummer 1 hits op zak. Afgelopen week verscheen haar nieuwe single Million Dollar Baby die we al tegenkomen in de Tipparade. Deze track, samen met You're The Problem (tophoesje trouwens) gaan in ieder geval een plek krijgen op haar 2de studio-album Diamonds & Dancefloors dat voor eind januari gepland staat.

Paolo Conte - Max

Hit uit 1988. Triest Italiaans nummer, voor grootste deel instrumenteel. Maar mooi! Kunnen die Italianen wel. Komt van het album Aguaplano en die titeltrack wordt ook op single uitgebracht. Blijft steken in de Tipparade. Er is nog een ander hitje bekend van Paolo, Gli impermeabili dat feitelijk over een regenjas gaat. Dan is Max toch wel even fraaier.

Co & Sita - To The Max

Zo, die is even weggezakt. Niet zo gek, stamt uit 2005. Co staat niet Company, maar Co Rowold. En Sita is Sita Vermeulen. Heeft 2 nummer 1 hits op haar naam staan: Lopen Op Het Water met Marco en Happy. En daarnaast een rits hits met K-otic. Die dus, duet en kleine Top 20 hit. 

Max - Zin In Jou!

En dan Max zelf. Geen hit, wel een tip. Muziek is bekend van Tarkan. Tekst is van Marcel Musters, maar daar mocht je ook Max tegen zeggen.

En dan nu de safety car. Voor de liefhebbers.

(Foto: Saga City / Wikimedia Commons / Max Verstappen 2017 Malaysia 3 /CC BY-SA 4.0)