De Top 4 blijft in Nederland

- Top 4

 Kraantje Pappie Chef'Special Emma Heesters Antoon Suzan & Freek
De Top 4 blijft in Nederland

Al een aantal weken bekijken de actuele hits in de favoriete vakantielanden. Vandaag Nederland. De actuele hits staan al keurig op een rij voor je klaar. Pakken we een paar hits uit de lijsten van de afgelopen zomers. Inclusief de link voor de teksten. Meegalmen maar op de camping.


2021 Antoon – Hyperventilatie

De eerste en toch weer niet de eerste hit voor Antoon. Nummer was al een tijdje beschikbaar en werd vorig jaar opgepikt door fans op TikTok. In 2020 kwam zijn 1ste ep uit Heilig Water en daarvan verkreeg de track Disco Duivel zowaar een Tipparade notering. Gaan we: Hyperventilatie, Ik hyperventileer, Jij zegt dat zij het ook ziet, Ik weet het echt niet meer.

2020 Emma Heesters - Waar Ga Je Heen

Eerste kennismaking met Emma was het duet met Rolf Sanchez Pa Olvidarte. Bereikt een 2de plek in de Top 40. En ook de 2de hit is een samenwerking. Maar dan gaat ze echt solo aan de weg timmeren, een alarmschijf en een nummer 12 notering voor Waar Ga Je Heen.

2019 Suzan & Freek - Blauwe Dag

De opvolger van Als Het Avond Is, nummer 1 in Nederland. Staat ook op het debuutalbum Gedeeld Door Ons. Blauwe Dag, met als flip een instrumentale versie, handig voor het meezingen, bereikt de Top 5. Inmiddels alweer 3 jaar oud dus. Blauwe dag, Als het dondert, En valt de hemel naar beneden, Ben ik hier bij jou alleen.

2018 Kraantje Pappie ft Joshua Nolet - Liefde in de lucht

Kraantje Pappie staat te boek als meest succesvolle act in 2018. Heb je maar mooi binnen. Deze samenwerking kent een bijzonder hitparadeverloop, komt in de Top 10 binnen, stijgt nog even en daarna gaat ie heel heel langzaam richting uitgang. Als je de clip bekijkt zul je Joshua Nolet herkennen, inderdaad die van Chef'Special.