De Top 4 gaat weer aan het werk

- Top 4

 The Vogues Fischer-Z Prince Bangles Dolly Parton Sheena Easton
De Top 4 gaat weer aan het werk

Heerlijk, terug naar de haperende airco, de dure broodjes in de bedrijfskantine, de zeurende collega’s, de eindeloze rijen mailtjes en laten we de vergaderingen niet vergeten met de slechte koffie. Kortom, de vakantiemaanden konden nog zo lekker warm zijn, het is weer zover.

Fischer Z – The Worker

Bandje rondom John Watts (nog steeds actief). Deze track komt van het debuutalbum World Salad. The Worker wordt een bescheiden Top 40 hit. Aardige van de singles van Fischer Z waren de non-album B-kantjes. In dit geval Kitten Curry. Zegt je niets waarschijnlijk, is ook nimmer als bonustrack op een album terecht gekomen. Als je hem alsnog wilt oppikken, zoek even de picture disc versie van deze single.

Sheena Easton - Morning Train (Nine To Five)

Misschien wel DE klassieker in de categorie Werk. De ochtendtrein inclusief de werkdag van 8 uur. Ook deze hit komt van een debuutalbum, Take My Time. Bevat ook Modern Girl dat weinig doet bij ons. De titel levert wat verwarring op met de single van Dolly Parton dat ook een hit was in 1981.

The Bangles - Manic Monday

De maandag. Pfff, I wish it was Sunday. Track van het album Different Light en geschreven door Prince. Die had dit nummer in 1ste instantie als duet bestemd tussen Prince en Apollonia 6, maar uiteindelijk kwam het bij Susanne Hoffs terecht. De versie van Prince is later alsnog uitgebracht.

The Vogues - Five O’Clock World

Dikke hit in Amerika in 1965. Bij ons blijft het beperkt tot die andere grote hit van ze, You’re The One, dat blijft steken op een 30ste plek. Is ook het enige wapenfeit van de band, die tot halverwege de jaren 70 singles blijft uitbrengen, waaronder Lovers Of The World Unite dat wij kennen van David & Jonathan.