De Top 4 zingt onder de douche Hoofd Schouders Knie en Teen

- Top 4

 Lights The 411 ABBA Chef'Special
De Top 4 zingt onder de douche Hoofd Schouders Knie en Teen

Okay, het is niet de meest spannende tekst, maar lekker best wel passend om te zingen onder de douche. En (klein)kinderen brullen vrolijk mee. En vergeet dan ook niet het bijbehorende dansje. Alle gezongen lichaamsdelen aanraken. Handig voor het inzepen. Dat douchen mag niet meer te lang tegenwoordig, als we het allemaal nog snappen. Maximaal 5 minuten, da’s misschien ook wel lang genoeg voor de huisgenoten. Zetten we het fijne nummer hieronder klaar voor je en pakken we als thema voor deze Top 4 Hoofd, schouders, enz.

Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen
Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen
Oren, ogen, puntje van je neus
Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen

Head Over Heels – ABBA

Single van The Visitors uit 1982, het toentertijd laatste album van ABBA. De lead is voor Agnetha. Bij ons nog een fraaie Top 4 notering, maar in de UK doet het weinig en in Amerika nemen ze niet de moeite hem uit te brengen.

On Schoulders - Chef'Special

Dikke 2 maanden Tipparade, zelfs een nummer 1 notering en nog geen hit. Terug te vinden op het album Passing Through met de hit In Your Arms. Voor de liefhebbers, er is een promo-cd verschenen.

On My Knees - The 411 featuring Ghostface Killah

Track van het debuutalbum Between The Sheets. Bij ons een bescheiden hit, in de UK in de bovenste regionen terug te vinden in 2004. Kortom, mooi debuut en euh dat was het ook wel. Komen nog 2 singles uit van dit gezelschap, die het goed doen aan de andere kant van de plas. De cd-single omvat een 3-tal remixen.

Toes - Lights

Moesten we even zoeken wie en wat Lights was. Wat weggezakt zou je kunnen zeggen. Toes komt van album nummer 2 Siberia en in Nederland het enige wapenfeit. In Canada, haar thuisland, ligt dat heel anders. Pop album van het jaar en een behoorlijke serie grote en kleinere hits. Hoewel het ook daar wat opdroogt. Als je laatste album ook Dead End heet…..