Die Top 4 macht Urlaub in Österreich

- Top 4

Die Top 4 macht Urlaub in Österreich

Muziek uit Oostenrijk. Oftewel bergen, apfelstrudel en pretzels. En van die steekbeesten op de ligweide, maar dat is een persoonlijke noot. De actuele hits die uur na uur op de Oostenrijkse radio langskomen. Alvast oefenen, al is het maar voor de doorreis naar het diepe zuiden.

Luciano – Beautiful Girl

Patrick Großmann is al actief sinds 2017 als rapper onder de naam Luciano. De samples van deze track komen van Sean Kingston's Beautiful Girls. Dat was bij ons in 2007 een dikke Top 10 hit. Deze versie van Luciano bereikt in Duitsland en Oostenrijk de 1ste plek van de hitlijsten. Daarmee is de kans dat de single meegenomen wordt door de vakantievierders redelijk aanwezig.

Domiziano – Ohne Benzin

Een hit met dank aan TikTok, waar een nieuwe versie te ontdekken valt (Ohne Benzin (1,1x Speed Version). Houden we het op deze. Domiziano is van oorsprong Duitse, maar groeide op in Italië. Inmiddels 25 jaar en dit is haar debuutsingle. Die in zowel Duitsland als Oostenrijk in de Top 10 terug te vinden is.

Miksu/MacLoud & T-Low - Sehnsucht

HipHop uit Duitsland. Die Miksu zegt ons niets, maar in Duitsland hit na hit. Start in 2020 met de nummer 1 Kein Wort. En hetzelfde is van toepassing op dit Sehnsucht. Daartussen een hele serie hits in samenwerking met een hele trits aan artiesten. Kortom, grote naam daar, binnenkort hier?

Benzz – Je M’Appelle

Oostenrijk, tja, dat pakt natuurlijk ook wat Frans mee. Zoals deze van Benzz. Uit de UK. Logisch. Gebaseerd op Destination Calabria van Alex Gaudino feat. Crystal Waters, een Top 20 hit uit 2007. Je M’Appelle is een hit met dank aan TikTok.