Top 4: Vers op cd en vinyl

- Top 4

 The Beatles The Rolling Stones The Beach Boys Pink Floyd
Top 4: Vers op cd en vinyl

Komend najaar staan er een aantal grote releases op stapel waaronder The Beatles én The Stones. Zou je liedje over kunnen maken. Fraaie uitgaven, interessant qua bonus en non-albums tracks, demo’s en superieure geluidskwaliteit, alleen, wel even sparen.

The Beatles - Let It Be Special Edition

Een 5 CD/Blu-ray Audio Box Set. We hadden al het album, de naked version en dan nu de 5cd box. Wat mag daarin zitten? Even op een rij: disc 1 een nieuwe remix van de klassieker, dic 2 sessies voor Get Back, disc 3 nog meer sesies, disc 4 een 1969 mix van Get Back en disc 5 de Let It Be EP. Voegen we nog een Blue-Ray bij en het ideale Sinterklaas, Kerst, Nieuwjaar cadeau.

The Rolling Stones – Tattoo You

Het album stamt uit 1981 met Start Me Up en Waiting For A Friend. De box omvat niet alleen een remaster van het album, maar ook Lost & Found, 9 niet eerder uitgebrachte tracks en het live-album Still Life.

Pink Floyd - A Momentary Lapse of Reason: Remixed & Updated

Kon je verkrijgen als onderdeel van The Latter Days. Mooie box en aan de prijs. Nu als zelfstandige cd verkrijgbaar. Remixed en updated, of meer precies een nieuwe mix met veel meer werk van Richard Wright en drums van Nick Mason. Zowel op cd als lp en in box met blue-ray en dvd. Tijd voor een herwaardering van dit album.

Beach Boys - Feel Flows: The Sunflower & Surf’s Up Sessions 1969-1971

Meer dan 100 niet eerder beschikbare tracks. Inclusief een boekwerk. Ook als 4-LP verkrijgbaar, voor de liefhebbers ook in kleur.