Tip 4: Alarmschijf voor Natasha Bedingfield

- Top 40 Classic

 Natasha Bedingfield Saybia Relax Nâdiya Smartzee
Tip 4: Alarmschijf voor Natasha Bedingfield

Als elke week, gekoppeld aan de Top 40 werpen we een blik op de leukste hits en bijna hits in de Tipparade. De tweede lijst van 2005 kende een Alarmschijf voor Natasha Bedingfield.

1. (24) Alarmschijf: Natasha Bedingfield – Unwritten

Titeltrack van haar debuutalbum dat 3x platina wordt. Het is niet de 1ste single die we kenden van Natasha, ze scoorde al met Single (Tipparade) en These Words (nummer 4 in de Top 40). Deze song zal ze zingen tijdens het concert voor Diana. Er bestaan 2 officiële video’s, een voor in Europa en een andere versie voor Amerika. Toch eens de verschillen bekijken.

6. (7) I Surrender - Saybia

Grote band uit Denemarken met slechts 1 Tipparade notering. I Surrender is een track van het 2de album These are the days, waarop ook de singles Guardian Angel, Briljant Sky en Bend The Rules staan, maar die maakten bij ons weinig indruk. De cd-single kent niet alleen een video, maar ook een nummer in het Deens: Får Drømmen Aldrig Fred.

26. (-) Nâdiya feat Smartzee - Et C'est Parti...

Single die uit Frankrijk kwam overwaaien. Tweede single van haar debuutalbum 16/9 dat je kunt lezen als 16 september. Het album krijgt een platina status. Deze single wordt haar grootste succes, ook bij ons met een mooie 21ste plek. Andere singles op het album zijn Parle-Moi, een dikke top 3 hit aldaar, die hebben we gemist. Ook de opvolger Si loin de vous staat op dit album. En daarna wordt het bij ons rustig, maar in Frankrijk zal ze nog een behoorlijk aantal hits scoren, waaronder Tous ces mots, opnieuw met de rapper Smartzee die je ook op deze single hoort.

30. (-) Relax - Mr. Sleeves

Bandje uit Haarlem. Kwamen ze al tegen in de Tipparade in 2002 met Calling Ye Name (Right Here). Inmiddels is het album Odeur de Clochard verschenen en daarop 2 kleine hits: No Sunrise en deze track Relax. Met een erg leuke video die zeker de oudere jongeren herinnert aan de betere films uit Tirol. Maar dat terzijde. De single kende een b-kant met titel H.I.P.H.O.P. Zegt alles.