Tip 4: Alarmschijf voor P!nk

- Top 40 Classic

 P!nk Mariah Carey 3Js Geo Da Silva
Tip 4: Alarmschijf voor P!nk

Deze week nemen we je met de Top 40 Classic mee terug naar waarbij we een blik werpen op de Tipparade met de Alarmschijf voor P!nk en een aantal singles die de Top 40 niet zullen bereiken maar leuk zijn om nog eens te draaien.

1. (25) So What – P!nk

Track van het populaire album Funhouse, feitelijk de 1ste single. Gaat wereldwijd een gigantische hit worden. En terecht natuurlijk. Sterke tekst (na-na-na-na, na-na, na) over haar scheiding, sterke video met voldoende verwijzingen. Bereikt bij ons een 4de plek.

9. (12) I'll be lovin' u long time – Mariah

Laat de muziek maar zitten, de video is al fraai genoeg. Deze single komt van album nr 11 met de opvallende titel E=MC² . Inmiddels al de 3de single en dan is een redelijke notering in Amerika en Europa nog heel prima. Cd-single kent alleen de te verwachten onvermijdelijke remix en instrumentele versie. Kortom, de video is al ...

27. (-) Hou van mij - 3Js

Track van het 2de album, Kamers van m’n hart. Opvallend dat de verschillende hitlijsten in Nederland een behoorlijk verschil in notering constateerden, bij de enige echte blijft ie steken in de Tipparade. Ook de andere singles van dit album bereiken niet de Top 40. De flip, Drinklied, zal ook live redelijk populair worden.

28. (-) I'll do you like a truck - Geo Da Silva

Bijzondere titel, fijne video, dat moet een zomerhit zijn. Zeker, althans volgens de sticker op het hoesje. Vriend Geo, kijkt ook om als je Constantin roept, komt uit Roemenië vandaan. Voor de liefhebbers staat op de cd-single nog een extended version.